A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Treball

28/10/2022 14:35

El projecte comarcal “Valora’t perquè et valorin 2022”, liderat per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, s’ha iniciat aquest mes d’octubre, en el marc del Programa de Projecte Innovadors i Experimentals subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, l’Ajuntament de Sitges i el Consell Comarcal del Garraf en representació dels ajuntaments de Cubelles, Olivella i Canyelles.

Aquest programa pretén crear i mantenir ocupació de qualitat, a més de millorar l’activitat de l’àmbit dels serveis, emfatitzant el sector sociosanitari, neteja i persones empleadores de la llar i/o cuidadors de les persones, i que generin ocupació en el territori, mitjançant la cooperació entre entitats públiques i publico-privada per tal de possibilitar la inserció sociolaboral de les persones demandants d’ocupació.  

L’objectiu del projecte és donar suport al procés de recerca de feina a persones en situació d’atur o millora de feina, sent prioritàries aquelles de llarga durada que estiguin interessades en rebre orientació i/o continuar desenvolupant el seu objectiu professional en el sector serveis, incidint especialment en els empleadors de personal de la llar i/o cuidadors de les persones a través d’accions d’orientació, assessorament, informació, així com formació en competències transversals i específiques.

També es pretén dinamitzar el teixit empresarial del sector serveis a partir d’un Itinerari Personalitzat d’Empresa (IPE) per oferir un pla formatiu a mida i tenint en compte les necessitats detectades. També s’inclourà formació en contractació laboral i contractes de la llar i/o cura de persones, informació de subvencions i d’ajudes en aquestes contractacions, a més de formació en selecció de persones per competències, tant a empreses com a persones empleadores que estiguin interessades.

Per participar en aquest programa o rebre més informació, podeu adreçar-vos a les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’ajuntament, o al Servei Local d’Ocupació mitjançant un correu electrònic a porterorl@santperederibes.cat indicant  nom i cognoms, DNI/NIE i telèfon; o trucant al telèfon al 93 896 73 00 (ext. 285).