PROGRAMA DE PROJECTES INNOVADORS I EXPERIMENTALS

 

El Programa de projectes innovadors i experimentals que lidera l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, l’Ajuntament de Sitges i el Consell Comarcal en representació dels Ajuntaments de Cubelles, Olivella i Canyelles, pretén millorar l’activitat de l’àmbit dels serveis, més concretament del sector d’Hosteleria i el sector sociosanitari i de dependència, generadors d’ocupació al territori, mitjançant la cooperació público-privada i possibilitar la inserció sociolaboral de les persones més vulnerables. El programa té una duració d’un any, iniciant-se el 30 de desembre del 2019 i finalitzant el 31 de desembre del 2020.

 

Informació per les persones usuàries:

L’Objectiu del projecte és donar suport al procés de recerca de feina oferint accions d’orientació, assessorament i formació per tal que els participants s’incorporin al món laboral.  Els requisits per participar al programa són el següents:

  • Persones majors de 30 anys, o menors amb un PTT-PFI, en situació d’atur o millora de feina, prioritzant aquelles persones aturades de llarga durada.
  • Estar inscrit en l’ oficina de treball com a demandants d’ ocupació  o com a millora de feina.
  • Domiciliats a la comarca del Garraf.
  • Interès per l’àmbit dels serveis : sector d’Hosteleria i sector sociosanitari i de dependència.

 

Si esteu interessats/ades en participar-hi al programa podeu trucar o enviar e-mail :

Montse Losada:   Tel. 93 896 73 00 (Extensió 128)  /  losadagm@santperederibes.cat

 

Informació per les empreses d’Hosteleria i sociosanitari de la comarca del Garraf

DEFINEIX L’EMPRESA EN COMPETÈNCIES: Programa d’innovació en el teixit empresarial per tal de posar en marxa noves tècniques i metodologies per donar respostes a les necessitats reals del mercat de treball. Es treballarà el suport a l’activitat empresarial  per la creació d’ocupació en el Sector D’Hostaleria i Sector Sociosanitari dins la Comarca del Garraf.   El programa es desglossa en tres parts:

  • Orientació cap a la selecció: Prospecció empresarial , jornades Speed Dating, convenis en pràctiques, gestió d’ofertes.
  • Gestió de Competències: Formacions per competències i  formacions a mida.
  • Bones Pràctiques en el Sector: Creació d’un espai i conscienciació de les bones pràctiques en el Sector i les condicions de treball.

Totes les empreses que desitgin ser participants del programa caldrà adreçar-se a :

Susana García:   Tel. 93 896 73 00 (Extensió 563)   /    garciams@santperederibes.cat

     

“Aquesta acció està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals”.