Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Treball

04/05/2023 11:52

Enguany està en curs el projecte comarcal “Valora’t Perquè et Valorin 2022” en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Aquest programa està liderat per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i compta amb la participació i el suport de tots els ajuntaments de la comarca del Garraf i el Consell Comarcal del Garraf.

“Valora’t Perquè et Valorin 2022” té com a objectiu general dignificar les ocupacions de les persones treballadores de la llar i/o cura de persones  (neteja i atenció sociosanitària), així com treballar per aflorar l’economia submergida proporcionant accions com: difusió d’informació, formacions, xerrades, jornades, etc., que van adreçades tant a persones que volen treballar a aquest sector professional com al teixit productiu de la comarca que està relacionat amb aquestes activitats.

Precisament el passat 13 d’abril es va dur a terme la primera jornada de reflexió i bones pràctiques del projecte, que s’ha volgut fer amb les persones treballadores dels sectors relacionats per donar veu al seu punt de vista. La trobada s’ha enfocat en aquells aspectes que ofereix l’empresa i que les persones treballadores destaquen i consideren que aporta valor tant al lloc de treball com al propi treballador. La recollida d’aquestes idees s’exposarà a les properes jornades que es realitzaran amb el teixit productiu de la comarca, per donar més valor la següent convocatòria.

Aquestes jornades són un espai de reflexió i punt de trobada de diferents idees de “bones pràctiques” que hi ha dins del sector, adreçades principalment a les empreses relacionades amb la neteja i/o l’atenció sociosanitària. La finalitat és que les entitats que hi participin, puguin nodrir-se les unes de les altres a partir de compartir accions portades a terme que ofereixen bons resultats, milloren i dignifiquen el lloc de treball i a la vegada el servei.