Atenció ciutadana

Per estalviar temps als veïns i a les veïnes del municipi i evitar-los desplaçaments innecessaris l'atenció ciutadana de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes està centralitzada a les Oficines d'Atenció Ciutadana (OAC), on trobareu tota la informació relativa a tràmits i serveis que pugueu necessitar.

 

CITA PRÈVIA

Des del dia 16 de maig de 2022 les Oficines d’Atenció Ciutadana tornen a l’atenció presencial sense cita prèvia, en l’horari de 8,30 a 14 h., encara que és mantindrà un torn de cita prèvia per les persones que ho necessitin (l' horari de tarda és amb cita prèvia) .  Es prioritzarà l’atenció amb cita prèvia.

1.- En línia a https://citaprevia.santperederibes.cat/

2.- Per correu electrònic a oacribes@santperederibes.cat oaclesroquetes@santperederibes.cat.

El nostre horari d'atenció telefònica és de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h i també de dilluns a dijous de 16 a 17h.. També ens podeu enviar un correu electrònic a les adreces de les OAC.

 

TRAMITACIÓ ELECTRÒNICA

Si vols tramitar una sol·licitud de manera fàcil i ràpida, ho pots fer a través d'un dispositiu informàtic amb l'IdCat Mòbil.

 

Mira tot el què et podem oferir:  CATÀLEG DE TRÀMITS

Estem a la teva atenció. Truca'ns al tel. 938967300 (opció 1).

  • El nostre horari d'atenció telefònica és de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. i també de dilluns a diijous de 16 a 17 h. També ens podeu enviar un correu electrònic a les adreces de les OAC.
  • Consulteu el calendari de tardes i festius de les  OAC a documents relacionats a final de pàgina.
  • Per la vostra pròpia comoditat abans d'adreçar-vos a les Oficines d'Atenció Ciutadana truqueu per demanar informació prèvia sobre allò que us interessa. Així us evitereu desplaçaments innecessaris.

 

Oficina d'Atenció Ciutadana de Ribes

Adreça: Plaça de la Vila, 1 . 08810 Ribes - Sant Pere de Ribes
Telèfon: 93 896 73 00 - Opció 1 (informació i gestió)
A/e: oacribes@santperederibes.cat 
Horari: de dilluns a divendres, de 8,30 a 14 hores i dilluns i dimecres de 17 a 19 hores  (del 15 de juliol al 15 de setembre, tancat a les tardes)*

L' horari de tarda és amb cita prèvia

 

Oficina d'Atenció Ciutadana de les Roquetes

Adreça: Plaça de la Vinya d'en Petaca, 1. 08812 Les Roquetes - Sant Pere de Ribes
Telèfon: 93 896 73 00 - Opció 1 (informació i gestió)
A/e: oaclesroquetes@santperederibes.cat 
Horari: de dilluns a divendres, de 8,30 a 14 hores i dimarts i dijous de 17 a 19 hores    (del 15 de juliol al 15 de setembre, tancat a les tardes)*

L' horari de tarda és amb cita prèvia