Cultura i joventut

El patrimoni cultural i festiu del municipi destaca per la seva riquesa i amplitud. Als atractius innats dels seus elements paisatgístics i artístics, s'hi suma un cicle festiu i tradicional singular.
L'Ajuntament treballa de forma molt coordinada amb les entitats culturals locals, més de 30, per tal de conservar i engrandir aquest patrimoni, a la vegada que s'ofereix una programació que respongui a les necessitats de la ciutadania.

El teixit social, dinàmic i actiu, és un dels seus principals capitals i permet disposar d'una àmplia gamma d'opcions per a tothom que vulgui participar en la vida associativa i cultural del seu poble.

Destaca també la Xarxa de Lectura Pública Municipal, formada per les biblioteques Josep Pla a les Roquetes i Manuel de Pedrolo a Ribes, i la xarxa d'equipaments sòcioculturals.

 

MOSTRA D'ENTITATS

L'Ajuntament de Sant Pere de Ribes considera que el teixit social que formen les entitats sense ànim de lucre és un dels elements valuosos del municipi i per això vol organitzar conjuntament amb elles una Mostra d'entitats. (termini tancat)