Parc Pompeu Fabra, s/n
08812 Les Roquetes - Sant Pere de Ribes

Tel. 93 811 57 83

centreciviespai@santperederibes.cat

 

El Centre Cívic l'Espai és el centre neuràlgic de l'activitat sociocultural a les Roquetes. Aquest equipament, de 1.357m2, es va inaugurar el 1990 i amb posterioritat s'hi ha fet diverses obres d'ampliació i millora.

Les entitats locals són les principals dinamitzadores del centre, amb una àmplia programació teatral, activitats formatives i exposicions. Així, la societat civil n'és la seva impulsora i usuària. L'Ajuntament complementa aquesta oferta amb serveis i activitats pròpies, com el Centre Obert de les Roquetes o la programació d'espectacles o xerrades. En destaca el Concurs Literari de Narrativa Curta Els Cinc Pins, que s'organitza conjuntament amb la Biblioteca Josep Pla.

El Centre ofereix una sala de 436,80 m2 per a activitats escèniques de petit i mitjà format, amb un aforament d'unes 300 persones, una sala insonoritzada per a assajos i petits concerts, aules per a dur-hi a terme tallers i un Hotel d'entitats amb espais per a reunions i tasques associatives. També compta amb servei de bar a la Cafeteria Planetari.