PROGRAMA DE PROJECTES INNOVADORS I EXPERIMENTALS

 

El Programa de projectes innovadors i experimentals que lidera l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, l’Ajuntament de Sitges i el Consell Comarcal en representació dels Ajuntaments de Cubelles, Olivella i Canyelles, pretén millorar l’activitat de l’àmbit dels serveis, més concretament del sector d’Hosteleria i el sector sociosanitari i de dependència, generadors d’ocupació al territori, mitjançant la cooperació público-privada i possibilitar la inserció sociolaboral de les persones més vulnerables. El programa té una duració d’un any. Per aquest 2022 encara no s'ha rebut l'aprovació, però la previsió és que el programa s'iniciï a finals de 2022 fins a octubre 2023. 

 

Informació per les persones usuàries:

L’Objectiu del projecte és donar suport al procés de recerca de feina oferint accions d’orientació, assessorament i formació per tal que els participants s’incorporin al món laboral.  Els requisits per participar al programa són el següents:

  • Persones majors de 30 anys, o menors amb un PTT-PFI, en situació d’atur o millora de feina, prioritzant aquelles persones aturades de llarga durada.
  • Estar inscrit en l’ oficina de treball com a demandants d’ ocupació  o com a millora de feina.
  • Domiciliats a la comarca del Garraf.
  • Interès per l'àmbit d'atenció a les persones: Sector sociosanitari i de dependència, sector d'atenció a les persones en general.

 

Si esteu interessats/ades en participar-hi al programa podeu trucar o enviar e-mail :

Tel. 93 810 92 10   /  ocupacio@santperederibes.cat

 

Informació per les empreses Sector Serveis a la persona de la comarca del Garraf

DEFINEIX L’EMPRESA EN COMPETÈNCIES: Programa d’innovació en el teixit empresarial per tal de posar en marxa noves tècniques i metodologies per donar respostes a les necessitats reals del mercat de treball. Es treballarà el suport a l’activitat empresarial  per la creació d’ocupació en el Sector D’Hostaleria i Sector Sociosanitari dins la Comarca del Garraf.   El programa es desglossa en tres parts:

  • Sensibilització del sector per la millora de les condicions laborals: Prospecció d'empreses i empleadors, dinamització d'empreses i empleadors, jornades Speed Dating, convenis en pràctiques, gestió d’ofertes.
  • Com triar a la persona que necessites: Formació de selecció de personal per  competències, pla formatiu a mida, jornada formativa sobre contractació laboral.
  • Bones Pràctiques en el Sector: Jornades de reflexió sobre les condicions de treball al sector.

Totes les empreses que desitgin ser participants del programa caldrà adreçar-se a :

ocupacio@santperederibes.cat 

     

“Aquesta acció està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals”.