Mercat Municipal La Sínia

El nom de Mercat Municipal La Sínia es deu als seus orígens, ja que en els terrenys on està ubicat antigament hi havia hagut conreus i una sínia per extreure aigua. Aquest topònim connecta l'essència d'un mercat amb el seu passat, amb la terra, els conreus, amb el producte fresc que es pot trobar a les parades.

El Mercat, amb forma triangular que el fa singular i li dóna identitat, constitueix un nou equipament municipal d'una superfície de gairebé 7.000 m2 repartits en tres plantes (soterrani, planta baixa i planta primera). El seu objectiu és oferir producte de qualitat, proximitat i professionalitat a través de les quinze parades, on es poden trobar productes frescos (fruita i verdura, carn, peix, xarcuteria, pesca salada...), de la cafeteria amb terrassa interna i externa i dels dos locals que permeten l'accés directe des del carrer. L'equipament compta també amb una sala polivalent, un supermercat, i amb dues zones d'aparcament (una al soterrani i una a l'exterior).

A les seves instal·lacions es disposa de servei de carretons per tot el mercat, d'una sala de reunions, vestuaris per als treballadors, servei de megafonia, ascensors i escales mecàniques que connecten tots els espais. Els clients també poden trobar serveis adaptats, amb canvia nadons, bústia de suggeriments, a més de poder gaudir de les diverses activitats de dinamització que es fan en el seu interior i voltants (tallers, actuacions…).

En funcionament des del 21 de juny de 2011, el Mercat Municipal representa un centre d'activitat comercial que per la seva ubicació al costat del centre comercial urbà, on es fa el mercat setmanal i la seva proximitat a un dels eixos principals de comunicació comarcal com és la Rambla Garraf, el fa privilegiat per funcionar com a locomotora econòmica i social, com a plataforma de cohesió territorial i interacció social.

 

Horaris del Mercat Municipal La Sínia:

Parades:  De dimarts a divendres (dimecres per la tarda tancat): horari d'estiu: de 8:30h a 13:30h i de 17:30h a 20:30h, horari d'hivern: de 8:30h a 13:30h i de 17:00h a 20:00h. Dissabtes: de 8:30h a 14:00h.

Cafeteria: de dilluns a dijous, de 7:30 a 22h. Divendres i dissabte, fins a les 24h.

Supermercat: de dilluns a dissabte, de 9:15 a 21:15 h.

 

Mercat Municipal La Sínia

Carrer Roger de Flor, 31

08812 Les Roquetes - Sant Pere de Ribes

Tel. 681 279 558 (gerència)

administracio@mercatlasinia.com

 

Bases reguladores i convocatòria per a la concessió de les subvencions empresa – sector Mercat Municipal la Sínia 2ª edició

Bases reguladores

Annex sol·licitud

Annex justificació

Certificat de l’acord de JGL 01/08/2023

 

 

PLECS REGULADORS CONCESSIÓ ESPAIS MERCAT LA SÍNIA

LINK: PLECS REGULADORS PARADA-MAGATZEM (PM): PM4

LINK: PLECS REGULADORS PARADA-MAGATZEM: PM9

LINK: PLECS REGULADORS PARADES/LOCALS-MAGATZEMS: PM1, PM8, PM13, PM15, L1M16

LINK: PLECS REGULADORS PARADES-MAGATZEMS: PM7, PM12