Referent d'Ocupació Juvenil

Servei que té per objectiu facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional, mitjançant les següents accions:

• Informació, orientació i acompanyament a les persones joves. T’ajudem a redactar el teu CV, a fer recerca de feina i/o de recursos formatius, a preparar-te una entrevista de feina, a millorar la teva ocupabilitat a través del treball per competències, etc.

• També es realitza un treball en xarxa amb agents d'Ensenyament, Salut, Oficines de treball, Oficines de joventut i Serveis Socials, per tal d'oferir els recursos més convenients en funció de les casuístiques personals i/o socials de cada jove.Enllaç i coordinació entre els diferents agents del territori

La persona encarregada del servei ofereix atenció als serveis de joventut i/o d’ocupació locals, de manera coordinada amb tots els ajuntaments de la comarca.
Aquest programa està cofinançat per la Unió Europea, el Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil "El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”, en el marc de la Garantia Juvenil, una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil.

El servei funciona amb cita prèvia, demanant hora a l’OAC o també hi pots contactar directament al 638 61 12 91 o enviant un mail a: referentjove@ccgarraf.cat