Activitats

Jornades d'orientació

Aquest cicle està enfocat a donar suport i resoldre els dubtes que els emprenedors puguin tenir en temes específics del món empresarial. Organitzades entre l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes i el SIE (Servei d'Iniciatives Econòmiques) de la Mancomunitat Penedès – Garraf. En cada jornada és compta amb el suport d'una persona experta de l'associació d'empreses ADEG.

Seminaris de creació d'idees per sensibilització i foment de la cultura emprenedora

L'objectiu principal d'aquestes sessions és fomentar la cultura emprenedora entre els joves. Es realitzen en els centres d'ensenyament, formació i instituts del nostre municipi amb la voluntat d'apropar-se als alumnes de Batxillerat, ESO i formació ocupacional a la cultura emprenedora tot comentant temes d'actualitat de la gestió empresarial. En aquestes sessions que en principi tenen una durada de 3 o 4 hores és potencia la capacitat del treball en equip, l'eficiència o el risc a través de tallers actius.

Jornades i cursos

Durant l'any, s'organitzen jornades empresarials, trobades networking, cursos i altres activitats per tal d'oferir formació sobre temes d'actualitat a empreses locals i persones emprenedores.Al mateix temps que s'ofereix un espai per donar-se a conèixer i interrelacionar-se.

 

AGENDA D'EMPRESA 2024 | SANT PERE DE RIBES

 

 

Properes accions