Jornades d'orientació

Aquest cicle està enfocat a donar suport i resoldre els dubtes que els emprenedors puguin tenir en temes específics del món empresarial. Organitzades entre l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes i el SIE (Servei d'Iniciatives Econòmiques) de la Mancomunitat Penedès – Garraf. En cada jornada es compta amb el suport d'una persona experta de l'associació d'empresaris ADEG.

Seminaris de creació d'idees per  sensibilització i foment de la cultura emprenedora

L'objectiu principal d'aquestes sessions es fomentar la cultura emprenedora entre els joves. Es realitzen  en els centres d'ensenyament, formació i instituts del nostre municipi amb la voluntat d'apropar als alumnes de Batxillerat, ESO i formació ocupacional a la cultura emprenedora tot comentant temes d'actualitat de la gestió empresarial. En Aquestes sessions  que en principi tenen una durada de 3 o 4 hores  es potencia  la capacitat del treball en equip, l'eficiència o el risc a través de tallers actius.

Jornades i cursos

Durant l'any,s'organitzen jornades empresarials, trobades networking, cursos i altres activitats per tal d'oferir formació sobre temes d'actualitat a empreses locals i persones emprenedores.Al mateix temps que s'ofereix un espai per facilitar donar-se a conèixer i interrelacionar-se.

        

 

           Fes la teva inscripció aquí