Web Content Display Web Content Display

 

 

Sant Pere de Ribes es troba en un entorn natural on predominen les vinyes, un clima agradable i una bona comunicació. És un municipi amb trajectòria vitivinícola que té la singularitat de comptar amb diferents cellers elaboradors, una diversitat d’allotjaments de qualitat, amb masies rurals amb encant, hotels i habitatges turístics; i una gran oferta de restauració, representativa dels productes de proximitat, de la gastronomia mediterrània. Cal destacar, juntament amb els cellers, altres productors artesans de fornatge, foie, melmelades, mel, pastisseria, amb productes com el Sabre de Sant Pau o les pedres del Garraf com a postres típics. 

Tot aquesta singularitat del territori i riquesa del municipi el fa un espai ideal per poder gaudir del paisatge i tastar els productes de la terra.

Actualment es potencia des del projecte Productes de la Terra amb l’Agromercat (des de 2006) i el Mercat del Cava i la Tapa (des de 2008) els productes de km0, la restauració i els cellers. I oferim  una plataforma per a empreses i entitats vinculades al patrimoni, natura, oci, cultura i turisme en aquestes fires.

El municipi també participa de projectes supramunicipals com La Carretera del Vi, que promociona l’enoturisme recuperant el camí antic que portava de Sant Martí Sarroca a Sitges per exportar vi; o La Llotja i Origen Garraf promoguts des de  Node Garraf, que volen afavorir el coneixement dels productes autòctons del mar i la terra i la promoció de la cultura del Garraf i el Penedès.