L'Oficina de Turisme de Sant Pere de Ribes es va posar en marxa l'any 2001. Entre els seus objectius principals hi ha atendre i informar als turistes que arriben al municipi, ia totes aquelles persones que sol·liciten informació de Sant Pere de Ribes a través de qualsevol canal disponible (correu electrònic, telèfon, correu ordinari o fax).

En aquest espai hi trobareu aquella informació d'interès turístic (rutes, el seu entorn natural, el patrimoni, gastronomia,...), aspectes relacionats amb el transport i la mobilitat, així com una guia pràctica per saber arribar-hi, on menjar, llocs on dormir o telèfons d'interès.

 

          

 

Oficina de Turisme de Sant Pere de Ribes

(Centre d'Interpretació dels Americanos)

plaça de la Vila, 1

08810 Ribes - Sant Pere de Ribes

Tel.: 93 896 28 57 

turisme@santperederibes.cat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OFICINA DE TURISME SANT PERE DE RIBES / CENTRE D'INTERPRETACIÓ DELS AMERICANOS

PUNT D'INFORMACIÓ DEL PARC DEL GARRAF

HORARI

DE DIMARTS A DIUMENGE, DE 10:30H A 14H.

Punts d'informació més propers:

  • SITGES Plaça Eduard Maristany, 2 08870 Sitges Tel. 938 944 251
  • OLIVELLA Centre d´informació La Sala Pl. Major, s/n 08818 Olivella Tel. 938 968 814
  • BEGUES Pg. de l'Església, 1 08859 Begues Tel. 93 639 25 09

Per més informació podeu consultar les webs:

http://www.santperederibes.cat/turisme
https://parcs.diba.cat/web/garraf

 

BIOSPHERE (Compromís de sostenibilitat de Biosphere) 

L'Oficina de Turisme de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha obtingut el reconeixement d'adhesió al compromís de sostenibilitat Biosphere Costa de Barcelona amb el marc del Sistema de Turisme Responsable. 

El “Compromís per la sostenibilitat Biosphere” és un programa que té com a objectiu implementar un model de sostenibilitat turística a les empreses i serveis a escala mundial incorporant criteris com la gestió sostenible, la conservació mediambiental, la qualitat i seguretat, el patrimoni cultural, el desenvolupament socioeconòmic i la satisfacció del client. Es tracta d’una certificació pionera, basada en el 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides integrats en l’Agenda 2030

 

Qualitat SICTED

A través de l'impuls que la comarca del Garraf fa de la qualitat turística i de l'aplicació d'un sistema oficial que la reconeix a nivell comarcal, diversos establiments turístics de Sant Pere de Ribes i de la comarca ja disposen del Certificat SICTED, del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions. Aquesta iniciativa afavoreix una millora en la qualitat dels serveis i productes i de la imatge turística del territori.

El certificat SICTED implica i aporta una millora de la gestió i la prestació dels serveis de l'establiment. Prioritza la satisfacció del client com promotor d'una millora contínua del servei o producte.

L'Ajuntament de Sant Pere de Ribes compta amb la distinció SICTED de l'Oficina de Turisme i de la Policia Local. Com a establiment d'informació turística, aquest s'obté oferint una bona atenció personalitzada i professional, la rapidesa en el servei i l'increment de la satisfacció dels serveis. Es treballa el confort i netedat dels espais d'acollida, la innovació, varietat i qualitat dels productes i fiabilitat de la informació. També es té en compte la gestió sostenible del medi ambient.

L'Oficina de Turisme va rebre la distinció al 2008 i des de llavors seguim treballant en aquesta línia i renovant anualment el certificat.

Per més informació: www.calidadendestino.es