Sensibilització sobre l'agermanament amb Puerto Cabezas

Instal·lació de 4 plaques commemoratives d’agermanament amb Puerto Cabezas (2018)

En commemoració al trentè aniversari de l’agermanament amb Puerto Cabezas, l’Ajuntament ha posat en marxa la iniciativa d’emplaçar quatre plaques commemoratives d’agermanament a diverses entrades del nostre municipi.

El propòsit d’aquesta iniciativa és enfortir els vincles d’amistat i afecte que uneix ambdós municipis, al mateix temps que es dona visibilitat i reconeixement a aquest agermanament.

 

Xerrada oberta sobre l’estat dels projectes a Puerto Cabezas (13 de febrer del 2018)

En commemoració al trentè aniversari d’aquest agermanament, l’Ajuntament ha convidat al tècnic del Fons Català de Cooperació i Desenvolupament resident a Managua, Xavier Ruiz, per a que faci una exposició sobre l’actual context socio-polític del municipi i presenti l’estat d’execució d’aquests projectes.

Aquest acte de caràcter públic i obert a la ciutadania, pretén donar a conèixer les accions que s’estan realitzant sobre el terreny, i l’impacte que tenen sobre el dia a dia de la ciutadania de Puerto Cabezas.

Aquests projectes es fonamenten en alguns dels Objectius de Desenvolupament Sostenible inclosos en l’Agenda 2030 a Nova York el setembre del 2015, com ara, els objectius d’Aigua neta i Sanejament a través del projecte Wawa Bar o Consum i Producció Responsable a través del projecte Tawan Klin.

 Presentació de la xerrada sobre els projectes a Puerto Cabezas

 

Edició de tríptics sobre l’agermanament amb Puerto Cabezas (2017)

En commemoració al trentè aniversari de l’agermanament amb Puerto Cabezas, l’Ajuntament ha elaborat un tríptic informatiu sobre les nombroses iniciatives d’intercanvi i cooperació que s’han realitzat fins ara. Tanmateix, s’explica com és el municipi amb el qual estem agermanats, Puerto Cabezas, i quin és el sentit d’aquest agermanament. 

 Tríptic d'agermanament amb Puerto Cabezas

 

Com contribueix Sant Pere de Ribes a construïr un món millor (2020)

Des de l'Ajuntament, el Consell Municipal de Cooperació i les entitats locals treballem per assolir part dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenibles de les Nacions Unides (ODS). Un bon exemple d'això és l'aposta per l'Educació pel Desenvolupament (EpD) i la seva vinculació amb l'agermanament del nostre municipi amb Puerto Cabezas.