Consell Municipal de Cooperació

El Consell Municipal de Cooperació (CMC), creat el 1997, té l'objectiu d'aglutinar esforços implicant a les diverses entitats i col·lectius que es mobilitzen en el camp de la cooperació, fomentar un canal d'informació i posada en comú d'aquells projectes que es fan amb recursos públics. La dinàmica de treball és el consens, el debat, el treballar plegats per la cooperació i la sensibilització.

El Consell Municipal de Cooperació esta format per representats dels grups polítics municipals i representants de les entitats o col·lectius municipals, que participin o treballin en el món de la cooperació.

 

COOPERACIÓ

Ajuntament de Sant Pere de Ribes

C/Major, 110. 08810 Ribes - Sant Pere de Ribes

Tel. 93 896 73 00

cooperacio@santperederibes.cat

 

AVALUACIÓ DE PROJECTES DE COOPERACIÓ

DOCUMENTAL LA JUSTA TRAMA

El documental neix com a part de l'exercici d'avaluació del suport que l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes (Barcelona), ha vingut donant a la Justa Trama, a través de Garraf Coopera, una ONG implantada a tota la comarca. L'objectiu és retre comptes a la ciutadania sobre el destí i l'impacte dels impostos invertits en cooperació internacional des del municipi.
Garraf Coopera és una entitat arrelada al nostre municipi de fa molts anys, participa activament en el municipi vetllant per la sostenibilitat en accions tant educatives con de conservació i manteniment del medi ambient.
Aquest projecte anomenat “La Justa Trama” és una cadena de producció tèxtil basat en l’economia social i solidaria a Brasil a la qual el nostre ajuntament ha estat donant suport econòmic al llarg dels darrers anys. 

Visita el web del documental clickant a: