Setmana Santa

Durant la Setmana Santa el municipi acull les celebracions típiques d'aquestes dates com les processons i activitats religioses, organitzades per les Parròquies de Sant Pere i de Santa Eulàlia i per l'Hermandad del Santo Cristo.

Cal destacar la presència de les Caramelles. La nit del Dissabte de Glòria el grup de cantaires es planta al peu del balcó d'amics i persones del poble per cantar-hi les cançons i acostar després la cistella, lligada al capdamunt d'una vara llarga, per tal que hi dipositin el seu donatiu. El matí del Diumenge de Pasqua els grups de caramellaires es reuneixen a la plaça Marcer. Els grups interpreten tant goigs de caràcter religiós com cançons profanes.

La Setmana Santa culmina amb la celebració el Dilluns de Pasqual del Dia de la mona, on molts col·lectius i entitats encara mantenen la tradició d'anar a menjar al camp en família i amb amics per tal de degustar el dolç típic d'aquest dia, del qual els forns i pastisseries locals s'han convertit en autèntics mestres artesans.