Consell d'infants

El Consell dels Infants és un projecte del servei d'Educació de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes, vinculat amb altres departaments de l'Ajuntament segons les necessitats i propostes del mateix Consell.

El Consell Municipal dels Infants s'entén com un espai de participació, iniciativa i implicació dels nens i nenes del municipi, independent, però alhora emmarcat dins d'un ampli projecte de participació que cerca el protagonisme dels ciutadans i ciutadanes en la gestió del municipi.

El Consell està format per infants de les escoles de Sant Pere de Ribes que fan 5è i 6è de Primària. És un espai on es dona veu als infants del nostre municipi. Un espai formal que permet fer-los partícips de les decisions que es prenen i que els afecten com a ciutadans/es. Aquest projecte pretén donar als infants el paper de protagonistes per a aconseguir que les actuacions que facin a la ciutat tinguin en compte les seves necessitats.

Es duen a terme assemblees mensuals on es reuneixen els consellers i conselleres. Les actes de les sessions es poden consultar al següent bloc:

http://consellinfantssantpere.blogspot.com/2022/11/consell-dinfants-de-sant-pere-de-ribes.html

El Consell d’Infants municipal ha tancat el curs 2022-2023 el dijous 15 de juny amb la celebració d’una Sessió plenària extraordinària al Saló de plens de la Casa de la Vila amb la participació de l’alcaldessa en funcions, Abigail Garrido, i de la regidora d’Educació en funcions, Paqui Carrasquilla. Durant l’acte, cadascun dels membres de l’òrgan de representació i participació dels infants es va presentar i, posteriorment, van explicar la seva funció i el treball realitzat durant el curs 2022-23. El video del ple es pot consultar al canal de youtube de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes al següent enllaç:

https://www.youtube.com/watch?v=05NCMKBdSkg