El Consell dels Infants és un projecte del servei d'Educació de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes, vinculat amb altres departaments de l'Ajuntament segons les necessitats i propostes del mateix Consell.

El Consell Municipal dels Infants s'entén com un espai de participació, iniciativa i implicació dels nens i nenes del municipi, independent, però alhora emmarcat dins d'un ampli projecte de participació que cerca el protagonisme dels ciutadans i ciutadanes en la gestió del municipi.

El Consell està format per infants de les escoles de Sant Pere de Ribes que fan 5è i 6è de Primària. És un espai on es dona veu als infants del nostre municipi. Un espai formal que permet fer-los partícips de les decisions que es prenen i que els afecten com a ciutadans/es. Aquest projecte pretén donar als infants el paper de protagonistes per a aconseguir que les actuacions que facin a la ciutat tinguin en compte les seves necessitats.

Es duen a terme assemblees mensuals on es reuneixen els consellers i conselleres. Les actes de les sessions es poden consultar al següent bloc:

http://consellinfantssantpere.blogspot.com/2022/11/consell-dinfants-de-sant-pere-de-ribes.html