DO YOU SPEAK ENGLISH?

PRACTICA ANGLÈS D’UNA MANERA DIVERTIDA

 

 

Aquest mes de febrer s’ha posat en marxa, des del Pla educatiu d’Entorn, una extraescolar d’anglès per als infants i joves del centres educatius de les Roquetes.

 

És una actuació que s’emmarca dins la Mesura 7 del PMOE , Pla de Millora d’Oportunitats educatives del Pla Educatiu d’Entorn, finançada pel Departament d’Educació de la Generalitat, conjuntament amb el Ministerio de Educación y Formación Professional.

Una actuació que va tenir el seu inici el curs passat, a les tres escoles del nucli de Les Roquetes, i que aquest nou curs incorpora també a l’Institut Xaloc, ja que el Departament d’Educació de la Generalitat els ha concedit la Mesura 7 PMOE per aquest curs 2021-22 .

Aquesta formació va dirigida als alumnes de 5è i 6è de primària, i als alumnes de 3er i 4rt d’ESO. Té un format d’un o dos dies a la setmana, segons el curs escollit en cada centre escolar, a excepció de l’Institut Xaloc que només faran un dia a la setmana. Les sessions són de 90’ i van dirigides a la pràctica de la compressió i expressió oral de l’anglès, en un format molt dinàmic i lúdic. 

En aquesta nova edició, s’ha fet una consulta prèvia a les famílies, per saber quines eren les disponibilitats de dies i horàries dels alumnes, i així poder fer el més adaptada i participativa possible aquesta extraescolar. Els alumnes que hi participaran han estat derivats directament des dels propis centres educatius i l’extraescolar no tindrà cap cost per les famílies.

L'activitat es realitzarà en cadascuna de les tres escoles, per poder mantenir els protocols COVID de cada centre. Els alumnes de l’Institut Xaloc faran ús de l’equipament municipal, Aulari Blanc, donant així més sentit al treball en xarxa i de tipus comunitari que cal fomentar des del Pla Educatiu d’Entorn.