Extraescolars d'anglès

 

 

DO YOU SPEAK ENGLISH?

PRACTICA ANGLÈS D’UNA MANERA DIVERTIDA

 

 

Aquest nou curs 2023-2024, des del Pla educatiu d’Entorn, tornem a engegar l’extraescolar d’anglès per als infants i joves del centres educatius de les Roquetes.

 

És una actuació dins el Pla de Millora d’Oportunitats educatives del Pla Educatiu d’Entorn, finançada amb fons europeus en col·laboració amb el Departament d’Educació de la Generalitat i Ministerio de Educación y Formación Professional.

Una actuació que va tenir el seu inici el curs 2020-2021 només a les tres escoles del nucli de Les Roquetes, i que aquest nou curs ja incorpora també a l’Institut Xaloc i Institut Alexandre Galí.

 

Aquesta formació va dirigida als alumnes de 5è i 6è de primària, i als alumnes de tots el cursos de l’ESO. Té un format d’un o dos dies a la setmana, segons el que cada centre ha decidit.  Les sessions són de 90’ i estan dirigides a la pràctica de la compressió i expressió oral de l’anglès, en un format molt dinàmic i lúdic. 

Els alumnes que hi participaran han estat derivats directament des dels propis centres educatius i l’extraescolar no tindrà cap cost per a les famílies.

 

L'activitat es realitzarà en cadascuna de les tres escoles, per facilitar la logística familiar. I els alumnes dels Instituts faran ús de l’equipament municipal, Aulari Blanc, donant així més sentit al treball en xarxa i de tipus comunitari que cal fomentar des del Pla Educatiu d’Entorn.