Recollida de restes de poda

Servei gratuït de recollida de restes vegetals en contenidors situats a la via pública. Es presta únicament durant la campanya de poda, de novembre a gener, i està destinat només a particulars

 

Quina tipologia de residus puc dipositar en els contenidors habilitats per a la recollida de restes vegetals?

 

Només s’hi poden dipositar restes vegetals (inclosos arbres de Nadal) i el servei és d’ús exclusiu per a particulars.

 

Qui pot fer ús d’aquest servei?

Els punts de recollida de restes vegetals són d'ús exclusiu per als particulars. Les empreses i els professionals del sector de la jardineria han de dipositar les restes vegetals a la planta de compostatge o a qualsevol altra empresa autoritzada per a gestionar aquesta tipologia de residus.

 

 

On es situen els contenidors?

Els contenidors s’ubiquen a diverses zones del municipi, on hi ha una elevada generació de restes vegetals per part de particulars. En concret, es troben situats en 13 punts del territori:

 

 

Quan s’ofereix aquest servei?

 

Aquest servei s’ofereix únicament durant l’època de l’any en que es genera una major quantitat de restes vegetals, i que coincideix amb la campanya de poda, des del mes de novembre fins al mes de gener. En aquest període el servei funciona tots els dies de la setmana.

Si trobeu algun contenidor ple podeu comunicar-ho a l’OAC trucant al 93 896 73 00, ajudant així al correcte funcionament del servei.

 

 

 

Què puc fer amb les restes de poda quan aquest servei no es troba actiu?