Convocatòries d'ocupació pública

En aquesta categoria trobareu les convocatòries d'ocupació relacionades amb l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes, tant de l'oferta pública d'ocupació (lliure o de promoció interna) com de la borsa de treball per cobrir les necessitats puntuals de la mateixa administració.

 

Convocatòria de Gruista

Termini de presentació de sol·licituds

 

Convocatòria de proves selectives per generar una borsa de treball i poder seleccionar un/a Gruista per tal de cobrir vacances, programes de subvencions, acumulacions de tasques, baixes i/o substitucions dels titulars i qualsevol vacant de la plantilla sobrevinguda de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes, per concurs oposició de personal laboral/funcionari temporal.

Del 21/05/2019 al 10/06/2019 (tots dos inclosos)

 

 

Convocatòria d'Auxiliar Administratiu/va

Termini de presentació de sol·licituds

 

Convocatòria de proves selectives per generar una borsa de treball i poder seleccionar un/a auxliar administratiu/va per tal de poder cobrir programes temporals, vacances, baixes i/o substitucions de les persones titulars i qualsevol vacant de la plantilla sobrevinguda de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes, per concurs oposició de personal laboral/funcionari temporal.

 

 

Del 06/04/2019 al 25/04/2019 (tots dos inclosos)

 

Convocatòria d'Arquitecte/a tècnic/a

Termini de presentació de sol·licituds

 

Convocatòria de proves selectives per generar una borsa de treball i poder seleccionar un/a arquitecte/a tècnic/a per tal de poder cobrir programes temporals, vacances, baixes i/o substitucions dels titulars de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes, per concurs oposició de personal funcionari temporal.  

 

 

Del 29/03/2019 al 17/04/2019 (tots dos inclosos)

 

 

Convocatòria de Caporals de la Policia Local

Termini de presentació de sol·licituds

 

Convocatòria de proves selectives per la provisió de dues places de Caporal de la Policia Local, pel sistema de concurs oposició de promoció interna.

Del 20/06/2018 al 09/07/2018 (tots dos inclosos)