Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Sessions informatives

A més de la sessió inicial informativa sobre l'edició d'enguany, es programaran sessions de presentació de projectes perquè les persones promotores/impulsores de les propostes presentades acceptades puguin donar-les a conèixer a la ciutadania.

També es farà una sessió de presentació del Pressupost municipal del 2025 que inclourà les propostes guanyadores.

 

Calendari sessions públiques Pressupostos participatius 2024

  • Sessió pública de presentació, en línia: 18 de juliol (19 hores) plataforma Zoom (ID- 773-688-0987) i canal Youtube de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes).
  • Sessió de presentació de projectes presentats (Ribes): 16 d’octubre (19 hores), a la Sala Josep-Lluís Palacios de la Casa de la Vila.
  • Sessió de presentació de projectes (Les Roquetes): 17 d’octubre (19 hores), a la Biblioteca Josep Pla de les Roquetes.
  • Sessió de presentació del Pressupost municipal 2025 (Les Roquetes): 13 de novembre (19 hores), a la Biblioteca Josep Pla de les Roquetes.
  • Sessió presentació del Pressupost municipal 2025 (Ribes): 14 de novembre (19 hores), a la Sala Josep-Lluís Palacios de la Casa de la Vila.

 

Com participar a les sessions de presentació de projectes presentants?

Un cop informades totes les propostes i publicada la llista de les acceptades, es faran les dues sessions públiques de presentació de projectes, de caràcter voluntàries, per tal que les persones o entitats que les promoguin, les puguin presentar a la resta de la ciutadania.

Per formar-hi part caldrà escriure un correu electrònica a alcaldia@santperederibes.cat indicant el nom del projecte, el nom de la/les persones (i en el seu cas també de l'entitat) que el proposa, les dades de contacte i el/s dia/dies de les sessions en les quals es vol participar.