Pressupostos participatius 2016

Del 17 d'octubre al 30 de novembre, participa en l'elaboració del Pressupost municipal 2017. Podràs proposar i decidir en què s'inverteix el 20% de les inversions (uns 220.00 euros).

Les propostes no podran tenir un cost superior a 100.000 euros cadascuna, seran valorades per una comissió tècnica i, posteriorment, votades per la ciutadania.   Informa't, proposa i vota !!!

Totes les persones majors de 16 anys empadronades al municipi, així com entitats i associacions inscrites al Registre Municipal d'Entitats de l'Ajuntament, podran presentar propostes mitjançant el formulari establert que trobareu a les Oficines d'Atenció Ciutadana (OAC) o a la pàgina web.

Els veïns i les veïnes censats, majors de 16 anys, podreu votar omplint presencialment una butlleta a les OAC (i dipositant-la a la urna) o telemàticament a través del web de l'Ajuntament. Es podrà votar un màxim de 5 propostes per persona en una única papereta.

Consulteu les Normes reguladores del procés de pressupostos participatius, així coma la resta de documentació disposada a l'apartat de Documents relacionats que hi ha a la part inferior d'aquesta pàgina.

També podeu cosultar les propostes presentades acceptades i les no acceptades.