SUBVENCIONS PER ALS ESTABLIMENTS DE RESTAURACIÓ, ESTÈTICA, EQUIPAMENTS ESPORTIUS PRIVATS I ACADÈMIES I CENTRES DE FORMACIÓ NO REGLADA AFECTATS PER LES RESTRICCIONS

 

S’obre la convocatòria d’ajuts destinada a establiments dels sectors hostaleria-restauració, estètica-bellesa, equipaments esportius privats i acadèmies i centres de formació no reglada que s’hagin vist obligats a tancar com a conseqüència de les mesures restrictives decretades pel Departament de Salut per contenir la Covid-19 a Catalunya. Aquesta mesura de suport és compatible amb els ajuts aprovats per la Generalitat en el mateix sentit.

SUBVENCIONS DE 1.000 € destinades al comerç, autònoms i petita empresa (menys de 50 treballadors específics per al sector hostaleria – restauració,  estètica, esportives i centres de formació no reglada, que s’han vist afectats per l’aplicació de la suspensió de l’activitat com a conseqüència de la situació d’emergència

Queden excloses de la subvenció, les activitats que pertanyen a grans empreses, administracions públiques, organismes autònoms, empreses publiques i altres ens públics. Tampoc es podran presentar les associacions, fundacions i en general, les entitats sense ànim de lucre.

Per a més informació i atenció de consultes relacionades amb aquests ajuts, trucar al telèfon 607276115, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 12 h.

 

Sant Pere de Ribes s'estructura en dos grans nuclis urbans, Ribes i les Roquetes, que concentren gairebé els 30.000 habitants que té el municipi. Tots dos assentaments poblacionals disten entre sí per uns sis quilòmetres, i disposa a més de diverses urbanitzacions repartides pel territori. Aquesta singularitat del municipi fa que hi hagi dos Centres Comercials Urbans (CCU), CCU Ribes i CCU les Roquetes, amb més de 500 activitats comercials i de serveis.

Des de l'Ajuntament es treballa amb les entitats de comerciants per donar suport a la dinamització i la consolidació del comerç urbà, tant a nivell de CCU com a nivell de municipi en el seu conjunt. El comerç urbà de Sant Pere de Ribes compta amb forts dinamitzadors com són els dos mercats setmanals (dimecres a les Roquetes i divendres a Ribes) i el mercat municipal La Sínia.

Finalment, l'oferta comercial urbana es complementa amb l'oferta comercial i d'oci ubicada a la Rambla Garraf-Parc d'Oci, amb establiments de més gran format que funcionen de pol d'atracció a nivell comarcal.