Abigail Garrido, l'alcaldessa

Benvolgut/da amic i amiga,

En nom de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes i en el meu propi com a alcaldessa, em complau donar-te la més cordial benvinguda a aquest espai web mitjançant el qual donem a conèixer al món tots els atractius del nostre poble, així com tots els serveis que veíns i visitants teniu al vostre abast.

Sant Pere de Ribes és un municipi obert al món, dinàmic i emprenedor. És un poble que creu en el seu futur perquè creu en la seva gent i en el seu ric teixit associatiu.

Des de l'ajuntament estem convençuts que el futur és un repte col.lectiu. I és precisament per aquest motiu que absolutament ningú sobra a l'hora de fer les propostes que l'han de forjar. Tots i totes podem ser partíceps del nostre futur com a poble aportant el nostre granet de sorra.

La situació social i econòmica que ens toca viure ens demana a tots i a totes que aportem el millor de nosaltres mareixos per garantir un nivell de benestar el més elevat possible al conjunt de la ciutadania i especialment a aquelles persones, famílies i col.lectius que més ajuda necessiten. I demana, així mateix, que ho fem amb l'esperit d'aquell vell i bell adaggi popular que diu que "quan bufen els vents, alguns construeixen murs i d'altres molins de vent".

Us encoratgo a que ho fem plegats. Us animo a treballar colze a colze, amb la màxima esperança possible, pel nostre present i sobretot pel futur dels qui venen darrera nostre.

Com alcaldessa que ho vull ser de tots i totes, a mi em trobareu sempre escoltant i tenint en compte la gent i treballant amb tota la meva ànima i sense escatimar ni un sol gest, perquè aquest poble que tant estimem tots i totes continuï pel camí del progrés social, posant en marxa projectes i accions que augmentin la igualtat d'oportunitats entre els ciutadans i les ciutadanes de Sant Pere de Ribes, del progrés econòmic impulsant totes les accions necessàries per fomentar l'economia i l'ocupació local i treballant noves maneres d'exercir la democràcia i la participació dels ciutadans i ciutadanes amb transparència, proximitat i honestedat.

Espero i desitjo que aquest canal de comunicació ens serveixi a tots per participar en el gran repte col.lectiu que sens dubte és treballar pel futur de Sant Pere de Ribes.

Abigail Garrido, l'Alcaldessa