Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Medi Ambient

16/05/2022 11:37

La Fundació Miranda, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, organitza el pròxim dissabte 28 de maig la 2ª Jornada Festiva i divulgativa entorn la natura.

Les activitats començaran a les 18.30 hores amb la conferència ESPIRITUALITAT I NATURA, a càrrec del doctor en Biologia, màster en Ciències Ambientals i llicenciat en Geologia, Josep Mª Mallarach. La xerrada tractarà la importància de revitalitzar la conservació de la natura a partir dels valors intrínsecs. Per fer front a la crisis sistèmica cal sortir fora del paradigma materialista i tecnocràtic que l'ha creada i la fa créixer cada dia. La consideració deguda a la diversitat de valors i significats espirituals de la Natura, dels vincles profunds que ens uneixen en totes les dimensions de la nostra existència (com a natura que som) dona un sentit més profund i molta més força a les iniciatives de conservació de la natura, des de l'àmbit local fins a l'internacional.

En acabat, a les 20.00 hores, amb la baixada del sol es donarà pas a la poesia i a la música del duet Polaris amb un concert acústic que anirà precedit d’una breu lectura de poemes a càrrec d’Alícia Verdú.

La jornada està adreçada especialment a persones, col·lectius i famílies amb ganes de trobar altres persones i col·lectius amb inquietuds afins, que cuiden i respecten la natura. L'Ermita de Sant Pau, actual Seu de la Fundació Miranda al Garraf, és un lloc privilegiat amb vistes panoràmiques del municipi i del mar, ideal per parlar de natura.

L’entrada és gratuïtat, però es recomana apuntar-s’hi anticipadament per reservar plaça a través del web www.fundaciomiranda.org.