Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Treball

11/01/2023 15:42

El Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ofereix dues formacions per obtenir, d’una banda, el certificat de professionalitat d’operacions auxiliars de servei administratius i generals, i, de l’altra,  d’atenció sociosanitària a persones dependents a institucions socials.

Les persones interessades en treballar en l’àmbit sanitari poden formar-se com a cuidadores de persones minusvàlides físiques, psíquiques i sensorials, de persones dependents a institucions i gerocultores. Així, es tractaran temes com el recolzament a l’organització d’intervencions en l’àmbit institucional, la intervenció en atenció higiènic alimentària i sociosanitària a institucions, el recolzament psicosocial i també s’inclouen 80 hores de pràctiques a empreses. Aquest curs s’inicia l’1 de febrer (370 hores), a l’Aulari Blanc, a les Roquetes.

Pel que fa a l’àmbit administratiu, la formació es basarà en tècniques administratives bàsiques d’oficina, operacions bàsiques de comunicació i reproducció i arxiu. A més, s’ofereixen 40 hores de pràctiques a empreses del territori. La formació comença el 20 de febrer (390 hores) a l’Aulari Blanc, a les Roquetes.

Ambdós cursos estan subvencionats 100% per part del Servei d’Ocupació de Catalunya. Per a més informació i inscripcions es pot enviar un missatge de whatsapp al telèfon 687 729 333 o bé escriure un correu amb les dades personals a serveilocalocupacio@santperederibes.cat.