A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Formació

13/03/2023 14:11

El Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ofereix dues formacions per a empreses del municipi sobre màrqueting digital i el sistema de bonificacions. Pel que fa a la primera formació, les persones interessades podran descobrir com analitzar la seva marca i l’entorn competitiu; planificar accions en funció del seu públic objectius i com fer-ne un seguiment i l’avaluació posterior. La primera edició tindrà lloc els dies 14, 22 i 28 de març; la segona, els dies 16, 23 i 30 de maig, i la tercera, els dies 13, 20 i 27 juny. L’horari serà de 10h a 13h. Quant a la formació sobre el sistema de bonificacions, s’explicarà què és i com funciona aquest sistema, els models de gestió i les seves característiques, els terminis de tramitació, la documentació i el crèdit disponible per a bonificar la formació. La sessió es realitzarà el 26 d’abril de 16h a 19h. Ambdues formacions es faran mitjançant la plataforma Zoom.

Cal fer inscripció prèvia a través d’aquest enllaç. Per a més informació podeu escriure un correu electrònic a esquiulc@santperederibes.cat o trucar al telèfon 610 33 39 35.