Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Cultura

23/03/2023 12:21

El Castell de Ribes serà enguany el nou emplaçament del Festival Monocicle de Sant Pere de Ribes que, a més, avança les dates de la seva celebració i tindrà lloc del 8 a l’11 de juny. Les inscripcions per a la 9a edició del Concurs de Cançó d’Autor/a del Monocicle i la 5a edició del Concurs de Videoclips: el Monoclip es poden realitzar fins al 31 de març. Tota la informació, bases i formulari d’inscripció es troben a la web del festival: monocicle.cat.

En aquesta edició del Festival es podrà gaudir de moltes sorpreses i actuacions d'artistes de renom de l’escena catalana, que aviat s'aniran desvetllant, sempre mantenint la línia que ha conformat el caràcter el festival. A més, enguany es faran diferents festes de presentació a locals com ara la Sala Heliogàbal de Barcelona, el Bar Itàlia de Vilanova i la Geltrú i la seu de l’entitat Xulius a Ribes, entre d’altres. 

 

La 9ª edició del concurs de cançó d’autor/a

El Concurs de cançó d’autor/a del Monocicle té com a objectiu donar valor i reconèixer  la producció nacional en el marc de la cançó d'autor/a,  que molt sovint esdevé la gran absència dels escenaris, i que són d’una qualitat molt important. Al mateix temps, pretén oferir un espai a les noves veus i composicions, amb una formació reduïda i que dona espai a  actuacions de petit format.

La convocatòria està oberta a composicions de persones de qualsevol edat i sense contracte discogràfic vigent, per oferir més oportunitats a les noves creacions. La final serà el 10 de juny al Castell de Ribes en el marc de la programació del Festival Monocicle.

 

La 5ª edició del Concurs de Videoclips : El Monoclip.

El Monoclip és el concurs de videoclips d'autor/a lowcost  que s'inclou dins de les activitats del Festival. Enguany serà la cinquena edició del certamen, que va vinculat al concurs de música d’autor/a. Té l'objectiu de donar a conèixer tota la creativitat i talent audiovisual que s'expressa també amb petit pressupost al voltant de la música d'autor/a. Es pretén reconèixer el valor creatiu d’aquests videoclips realitzats amb pocs recursos econòmics.