Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Formació

24/03/2023 10:22

L’alumnat del Programa SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives) de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha participat amb l’empresa simulada Protec Laboral, S.A.S. en la 14a Fira Internacional d’Empreses Simulades, dins el Saló de l’Ensenyament de Barcelona, que va tenir lloc els dies 15, 16 i 17 de març. En aquest fira participen tots els programes SEFED d’arreu del territori nacional i internacional, i es tracta d’una oportunitat per posar en pràctica les matèries assolides en la formació, realitzant transaccions comercials “simulades”. Els i les alumnes de Protec Laboral, S.A.S., en aquesta ocasió, han obtingut el premi d’excel·lència a l’atenció al client i gestió d’entre tots els participants.

El SEFED permet cursar una formació administrativa amb certificat de professionalitat en Activitats de Gestió Administrativa. La formació pràctica es basa en el mètode de reproducció de situacions reals de treball, que té com a objectiu prioritari la formació de persones en el camp de l’administració d’empreses. Així, s’aprèn del mètode de simulació, adoptant l’aula la forma i la distribució d’una oficina administrativa d’una empresa on es reprodueixin les tasques pròpies dels departaments de comptabilitat, personal, comercial i recepció, combinades amb formació complementària. Al voltant d’un 60% de l’alumnat que realitza la formació s’insereix en un termini de 6 mesos.

Els cursos que imparteix el centre del municipi s’inicien a l’últim trimestre de l’any, es fan horari de matí i tenen una durada de 820 hores i 80 hores de pràctiques en una empresa real.