Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Educació

07/06/2023 13:20

Durant aquesta setmana, l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes posarà en marxa una iniciativa per fomentar la igualtat de gènere i la diversitat entre les noves generacions. Amb aquest objectiu, es repartiran kits de jocs coeducatius a les diverses escoles, instituts i biblioteques municipals.

Els kits de jocs coeducatius han estat dissenyats específicament per ajudar els infants i joves a comprendre la importància de la igualtat de gènere i la diversitat en la nostra societat. L'Ajuntament de Sant Pere de Ribes, conscient que l'educació té un paper clau en la formació de ciutadania conscient i crítica, capaç d'entendre i valorar les diferències i de contribuir a construir una societat més justa i equitativa, treballa per oferir eines educatives innovadores que ajudin a transmetre valors de manera lúdica i amena tant en aquest com en d’altres àmbits.

A través d'aquestes eines educatives es vol fomentar la reflexió i el debat entorn de temes com la igualtat de gènere, el respecte a la diversitat, la prevenció de la violència de gènere i la promoció de relacions saludables. Són ideals per ser utilitzats tant a l'aula com a la biblioteca o altres àmbits lúdics, ja sigui en grups petits o grans, i estan adaptats a diferents edats i nivells educatius.

Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes reafirma el seu compromís amb l'educació en igualtat i la construcció d'una societat més justa i inclusiva, doncs es considera fonamental treballar amb les noves generacions perquè entenguin que la igualtat de gènere és una qüestió que ens concerneix a tots i totes, i que només a través de la comprensió i el respecte mutu podem aconseguir un futur millor.