Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Ajuntament

08/09/2023 13:58

Sant Pere de Ribes se suma a la celebració de l’11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, amb una programació cultural i que combina les activitats institucionals organitzades pel propi Ajuntament amb altres que van a càrrec d’entitats i partits polítics locals. Les ofrenes tindran lloc a les 10.30h, a la plaça de la Vila de Ribes, i a les 11.30h, a la plaça interior de l’edifici institucional de la Vinya d’en Petaca. La programació de la Diada es complementarà al municipi amb les activitats organitzades per les entitats i partits polítics locals.

Les ofrenes florals comptaran amb la presència de l’alcaldessa, Abigail Garrido, i de representants de cada grup municipal, formació política i entitat del municipi, i es clouran amb la interpretació dels Segadors.

Les diferents entitats del municipi també realitzaran activitats, com la tradicional pujada al Montgròs i l’enlairament de la senyera, que tindran lloc el diumenge, 10 de setembre, a partir de les 19h, a la plaça de la Vila.