Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Ajuntament

08/11/2023 12:30

L’equip del Síndic de Greuges de Catalunya visitarà Sant Pere de Ribes el dilluns 27 de novembre per atendre de primera mà als veïns i veïnes i entitats que vulguin fer consultes o presentar queixes sobre actuacions de les empreses prestatàries de serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etcètera) o d’altres relacionades amb diferents organismes de l’administració pública.

Les visites, que poden ser presencials o telemàtiques, es faran de manera personalitzada durant el matí, de 9h a 14h al Centre Cultural el Local de Ribes. Totes aquelles persones que hi estiguin interessades cal que concertin prèviament l’entrevista, trucant al telèfon gratuït 900 124 124, enviant un correu electrònic a l’adreça sindic@sindic.cat o mitjançant la pàgina web https://visita.sindic.cat .

La presència del servei del Síndic de Greuges de Catalunya al municipi s’emmarca en el conveni signat amb l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes amb la finalitat de potenciar la defensa dels drets de les persones al municipi. El Síndic de Greuges és un òrgan que actua com a defensor dels ciutadans i ciutadanes i vetlla pel bon funcionament de les administracions públiques de forma políticament independent i amb objectivitat, supervisant i col·laborant amb l’administració catalana amb l’objectiu de donar suport i millorar el seu funcionament.