Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Promoció econòmica

06/03/2024 12:47

La Unió de Comerciants i Empresaris de les Roquetes (UCER) s’ha unit a la commemoració del Dia Internacional de la Dona, que se celebra aquest divendres 8 de març, amb una campanya especial dedicada a destacar el talent i la dedicació de les dones emprenedores locals. A través d’un vídeo anunci s’han presentat els diferents establiments adherits dirigits per dones, posant de relleu les seves històries inspiradores i el seu compromís amb els progrés econòmic i social. L’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, i la regidora de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Innovació, Ana Herrera, han participat en aquest vídeo que també destaca el paper vital que tenen les dones en el teixit empresarial del municipi.

Des de la UCER han explicat que a través d’aquesta campanya volen no només donar visibilitat a les empreses, sinó també “inspirar i motivar altres dones a perseguir els seus somnis empresarials”. La campanya “La Dona Emprenedora de les Roquetes” és una oportunitat, segons han comentat des de la UCER, per a la comunitat de reconèixer i donar suport al talent local, i han animat a visitar els establiments participants per mostrar el suport a les dones emprenedores. El vídeo es pot veure a través de la pàgina web de la UCER o a les seves xarxes socials.

La UCER és una organització dedicada a promoure el comerç local i donar suport als empresaris i comerciants de la zona de les Roquetes. Treballa per crear un entorn favorable per al creixement econòmic i el desenvolupament comunitari i assolir l’èxit dels negocis locals.