Després d’un any de pandèmia ocasionada per la COVID19 que ens va obligar, entre moltes altres coses, a suspendre la celebració de Sant Jordi el 2020, el Servei de Cultura està treballant intensament per sostenir i reobrir la Cultura en tots els àmbits que sigui possible, a mesura que les condicions ho permetin.

Aquest any, adequant-nos a la situació actual, hem preparat una Festa de Sant Jordi 2021 adaptada i segura, que es celebrarà el 23 d’abril de 16,30 a 21h.

Per tal de complir amb les mesures de seguretat i higiene establertes, s’han habilitat aquests emplaçaments:

A RIBES: la pista annexa del pavelló per a la realització dels espectacles (espai tancat a l’aire lliure, amb entrada prèvia i públic assegut, tal com indica la normativa actual) i la rambla Enric Morera com a zona delimitada per a la ubicació de parades amb un únic recorregut d’entrada i sortida.

A LES ROQUETES: l’Aulari Blanc per a la realització dels espectacles (espai tancat a l’aire lliure, amb entrada prèvia i públic assegut, tal com indica la normativa actual) i el carrer Puigmal per a la col·locació de les parades, zona delimitada i amb un únic recorregut d’entrada i sortida.

Programació de Sant Jordi 2021: