SIAD (Servei d’informació i atenció a la dona)

 

 

Dones en xarxa és una plataforma que pretén ser un espai per inspirar-se, crear sinergies i reivindicar la igualtat i l’empoderament de la dona.

El web ofereix un cercador on es poden trobar els perfils personals i professionals de les dones del territori per tal de visibilitzar-les i facilitar que puguin aportar coneixement i  experiència. L’eina permet oferir serveis professionals a tots els públics i promoure la interrelació entre professionals amb perfils i activitats de diferents disciplines i sectors però també compartir experiències i sabers. Perquè creiem que totes les dones tenim quelcom a dir.

Aquesta iniciativa, emmarcada en el Dia Internacional de la Dona d’enguany, busca “potenciar el talent femení local i l’empoderament de la dona” oferint un espai d’intercanvi divers que posi en valor la figura de la dona com portadora de coneixement.

 

Qui es pot registrar?

Dones vinculades a Sant Pere de Ribes de qualsevol disciplina, tant si n’exerceixen una feina remunerada o no, o si estan en actiu o no. Totes les dones poden crear el seu perfil i compartir els seus sabers.

 

Com em registro o trobo referents?

El web disposa d’un formulari per donar-se d’alta com a referent i un menú de matèries des d’on accedir a les expertes.