UN CABDELL DE COLORS

Contes que ens parlen des les disCAPACITATS

 

El Servei d’Educació, Inclusió i Vida independent, en col·laboració amb les biblioteques del nostre municipi i el Pla Educatiu d’Entorn de les Roquetes, hem dissenyat unes bosses viatgeres de contes que parlen de les disCAPACITATS, per entregar-les a totes les aules de 1er i 2on de primària, de totes les escoles del municipi.

Treballem per fer de Sant Pere de Ribes un municipi inclusiu i ric socialment. I ens agradaria que aquestes bosses viatgeres de la disCAPACITAT, anomenades “Un cabdell de colors”, esdevinguin una eina bonica, per poder treballar i parlar amb els infants de les diferents capacitats, a l’escola i a casa, construint junts entorns més inclusius i solidaris, alhora que es fomenta el gaudir de la lectura en família.

Les bosses seran entregades als alumnes de 2on de totes les escoles de municipi, en nom de l’escola,  en un acte que tindrà lloc el proper dimecres 6 de març a la biblioteca Josep Pla de les Roquetes i dimecres 20 de març a la Biblioteca Manuel de Pedrolo de Ribes. Tots dos actes aniran acompanyats d’uns contacontes a càrrec de les mateixes biblioteques.

CONÈIXER, ET FA ENTENDRE I RESPECTAR.

TREBALLAR PER A LA INCLUSIÓ ÉS COSA DE TOTS I TOTES !!