Garantia Juvenil per a joves titulats

Des de l'Ajuntament sabem que la recerca de la primera feina un cop obtingut el títol és una tasca complicada i moltes vegades el mercat de treball no dóna l'oportunitat a aquelles persones que malgrat tenir la titulació no tenen experiència laboral.

Volem oferir-te la possibilitat de treballar amb nosaltres, d'integrar-te als diferents departaments que formen part de la nostra institució.

Potser no t'havies plantejat exercir la teva professió en un ajuntament. Malgrat que els procediments segurament difereixen de l'empresa privada i que la finalitat, com a entitat pública, no sigui lucrativa, hi ha cabuda per a moltes professions i oficis.

Per a la contractació de joves titulats és necessari tenir una edat compresa entre els 18 i 29 anys, haver finalitzat estudis reglats (o certificat de professionalitat), estar inscrit a Garantia Juvenil (si nó ho esteu, podeu demanar assessorament personalitzat a través de les les OAC) i estar inscrits a l'oficina de treball com a demandant d'ocupació no ocupat (DONO).

Dins la convocatòria de l´any 2018 de “Contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya” l´Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha formalitzat la contractació en pràctiques de 6 mesos a jornada completa a 5 joves: 1 tècnic mitjà de comunicació, 1 biòleg, 1 tècnic de cultura, biblioteca i educació, 1 tècnic en cooperació i 1 treballador social.

ORDRE TSF/115/2018, de 12 de juliol, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

 

cid:image001.jpg@01D28E9C.A16FB260     cid:image002.jpg@01D28E9C.A16FB260      cid:image004.jpg@01D28E9C.A16FB260