Zones comercials

El municipi compta amb dos Centres Comercials Urbans, Ribes i les Roquetes, a més de la Rambla del Garraf-Parc d'oci.

 

Ribes

El nucli presenta una distribució del comerç en tres subzones: nucli antic (carrer Nou, plaça Marcer, carrers Comerç, Sant Pere, plaça de la Font, plaça del Centre i entorn); zona de la carretera de Sitges, carrers del Carç, Lluís Companys, Eduard Maristany, Torreta, Pep Ventura, Ildefons Cerdà i entorn; i una tercera zona compresa entre els carrers Lluís Companys, Jaume Balmes, plaça Catalunya i voltants. Totes tres subzones conformen el seu conjunt el centre comercial urbà de Ribes.

L'activitat comercial i de serveis és majoritàriament del sector de l'alimentació, equipament per la llar, reparació/instal·lacions i restauració.

El divendres al matí es pot comprar i passejar pel mercat setmanal, ubicat a la carretera dels Cards.

 

Les Roquetes

L'eix comercial principal és concentra a la zona dels carrers Almogàvers i Sant Jordi, Av. Mas d'en Serra i Av. Catalunya. Cal destacar una altra zona on també es pot trobar oferta comercial, localitzada al carrer Miquel Servet, plaça de la Vinya d'en Petaca i entorn.

Les activitats principals són del sector alimentació, equipament per la llar i la persona, i pel que fa a serveis, predomina el de restauració i els serveis a la persona. El nucli compta amb la locomotora socioeconòmica que suposen els dos mercats: el Mercat Municipal la Sínia i el mercat setmanal dels dimecres, ubicats al carrer Roger de Flor.

 

Rambla del Garraf – Parc d'oci

L'oferta comercial urbana es complementa amb l'oferta comercial i d'oci ubicada a la Rambla del Garraf-Parc d'oci, amb establiments de més gran format que funcionen de pol d'atracció a nivell comarcal.

L'activitat principal es centra en l'equipament per a la llar i per a les persones, amb alguna activitat d'alimentació, restauració i centres educatius. Hi trobareu supermercat, benzinera, automoció, moda, mobles, electedromoèstics, joguines, etc.