Agenda de l'Alcaldessa

Dimecres, 21 de febrer de 2018

Aquest matí començo amb una reunió per treballar el projecte de l'Autòdrom. Seguidament, reunió amb la mesa d'habitatge. Després, aniré a l'espai cowork que obrierem en breu a Les Roquetes. Al migdia, dinaré amb una bona amiga. A la tarda, consell escolar municipal i al vespre, consell de mitjans de comunicació amb tots els grups polítics. BON DIMECRES ¡¡ Unes imatges dels carrers que estem asfaltant a Ribes. Seguidament, asfaltarem carrers a Les Roquetes. Millorant els nostres carrers ¡¡¡

Esta mañana empiezo con una reunión para trabajar el proyecto del Autódromo. Seguidamente, reunión de trabajo de la mesa de vivienda. Después, iré a la visita del espacio cowork que en breve abriremos en Les Roquetes. Al mediodía, comeré con una buena amiga. Por la tarde, consejo escolar municipal y después, consejo de medios de comunicación con todos los grupos políticos. BUEN MIERCOLES ¡¡¡ unas imagenes de las calles que estamos esfaltando en Ribes. Seguidamente, asfaltaremos en Les Roquetes. Mejorando nuestras calles ¡¡¡ 

 

Dijous, 15 de febrer de 2018

Agenda pública: dijous dia 15 de febrer de 2018.

Aquest matí he començat amb una visita a la Casa de la Vila. Seguidament, signatura de documents amb la companyia d'aigües.  Després,  reunió interna amb urbanisme. Al migdia,  reunió de treball per l'ampliació de la llar d'infants El Cargol. A la tarda, tinc Junta de Govern del Consell Comarcal del Garraf. BON DIJOUS !!

Esta mañana he empezado con una visita a la Casa de la Vila. Seguidamente, firma de documentos con la compañía de aguas. Después, reunión interna con urbanismo.  Al mediodía,  reunión de trabajo para la ampliación de la guardería infantil municipal. Por la tarde, tengo Junta de Gobierno del Consell Comarcal del Garraf. BUEN JUEVES !!
                                                           

Dijous, 8 de febrer de 2018

Agenda pública: dijous dia 8 de febrer de 2018.

Avui començo fent preparativos amb governació i la brigada per estar preparats davant els anuncis de neu al cotes baixes. Desprès,  tindré reunió de treball per fer el seguiment als mercats setmanals de Ribes i Les Roquetes. Al migdia, aniré a Vilafranca a una entrevista amb la cadena SER. A la tarda, preparada per la merengada popular!! BON DIJOUS !!

Hoy empiezo con preparativos con gobernación y la brigada para estar preparados delante de los anuncios de nieve en cotas bajas. Después tendré reunión de trabajo para hacer un seguimiento a los mercados semanales de Ribes y Les Roquetes. Al mediodía,  iré a Vilafranca a una entrevista con la cadena SER. Por la tarde, preparada para la merengada popular!!  BUEN JUEVES !!

                                  

Dimarts, 6 de febrer de 2018

Agenda pública : dimarts dia 6 de febrer de 2018.
 

Bon dia!  Avui començo contestant correus pendents.  Després,  tindré reunió de treball amb el departament de cultura i l'entitat  Endorfina. Seguidament,  coordinació amb l'equip de govern i Junta de Govern Local.  A la tarda Ple extraordinari de l'estat del municipi a les 18.30h a la sala de plens de la Casa de la Vila. BON DIMARTS !! unes fotos de la deixalleria mòbil que posem en marxa i que anirà movent-se per tot el municipi!
 

Buenos días!  Hoy empiezo contestando correos pendientes.  Después,  tendré reunión de trabajo con el departamento de cultura y la entidad Endorfina.  Seguidamente,  coordinación de gobierno y Junta de Gobierno Local.  Por la tarde,  pleno extraordinario del estado del municipio a las  18.30h en la sala de plenos de la Casa de la Vila. BUEN MARTES! ! Unas fotos de la deixallería móvil que ponemos en marcha y que irá moviéndose por todo el municipio!
                                           

Dilluns, 5 de febrer de 2018

Agenda pública: dilluns dia 5 de febrer de 2018.

Aquest matí he anat a veure les obres de canalització de les aigües de pluja per solucionar els problemes que hi ha al carrer Barcelona i Jaume I perquè venen totes les aigües de Mas d'en Serra. Seguidament, he fet reunió sobre residus amb la Mancomunitat per implementar tecnologia a la recollida dels residus. Desprès, reunió amb la companyia d'aigües per parlar de l'increment que ATLL ha fet sobre el preu de l'aigua que ens afecta a tots els ajuntaments. al migdia, atenció de visites a veïns i veïnes. BON DILLUNS!!

Esta mañana he ido a ver las obras de canalización de las aguas de lluvia para solucionar los problemas que hay en la calle Barcelona i Jaume I porque vienen todas las aguas de Mas d'en Serra. Seguidamente, he tenido reunión con la Mancomunidad para implementar tecnología a la recogida de residuos. Después, reunión con la compañía de aguas para hablar del incremento que ATLL ha hecho sobre el precio del agua que nos afecta a todos los ayuntamientos. Al mediodía, atención a visitas de vecinos y vecinas. BUEN LUNES!!