Agenda de l'Alcaldessa

Dimarts, 23 de maig de 2017

Aquest matí començo amb una reunió d'alcaldia per treballar temes de comunicació.  Seguidament, reunió de treball amb intervenció i després,  coordinació amb l'equip de govern. Al migdia, Junta de Govern Local i després,  reunió per treballar temes d'educació com els nous ajuts per les matrícules de cicles formatius i universitat. Volem que els nois joves puguin continuar estudiant malgrat aquesta maleïda crisi que ha deixat als seus pares sense feina. Endavant Sant Pere de Ribes!!   BON DIMARTS!!

Esta  mañana empiezo con  una reunions de alcaldia para trabajar temas de comunicación.  Seguidamente, reunión de trabajo con intervención i después,  coordinación de gobierno. Al mediodía,  Junta de Gobierno Local i después,  reunión para trabajar temas de educación como las nuevas ayudas para matrículas de ciclos formativos y universidad. Queremos que los jóvenes puedan continuar estudiando a pesar que está maldita crisi haya dejado a sus padres sin trabajo. Adelante Sant Pere de Ribes!!    BUEN MARTES !!

                                                                                                  

Dilluns, 22 de maig de 2017

Aquest matí, començo contestant correus i missatges que tinc pendents.  Desprès, vaig a BCN a l'executiva nacional del PSC on farem de manera especial la valoració de les primàries del PSOE d'ahir. Al migdia, dinar amb companys i companyes.  A la tarda, reunió de treball a la comissió territorial d'urbanisme de la Generalitat per un projecte a l'Autòdrom.  BON DILLUNS!!

Està mañana,  empiezo contestando correos y mensajes que tengo pendientes. Después,  voy a BCN a la ejecutiva nacional del PSC donde haremos de manera especial la valoración de las primarias del PSOE de ayer. Al mediodía,  comida con compañeros y compañeras.  Por la tarde, reunión en la comisión territorial de urbanismo de la Generalitat por un proyecto en el Autódromo. BUEN LUNES!!

                                                             

Divendres, 19 de maig de 2017

Aquest matí he començat amb la signatura de documentació. Desprès, vindran els nens i nenes de 3r de l'Escola Santa Eulàlia a visitar l'Ajuntament i fer preguntes que els interessen. Seguidament aniré a visitar dues empreses del municipi conjuntament amb el regidor Antonio Martín: La cooperativa de Can Pere de la Plana i Ribes Bike per saber com estan i els seus plans de futur. Desprès, signatura de convenis de col.laboració amb l'escola La Riera, Fem Ribes, l'escola Els Costarets, la Colla Jove dels Diables de Ribes i l'Associació cultural i social de Puigmoltó. BON DIVENDRES!!

Esta mañana he empezado firmando documentación. Después vendrán niños y niñas de 3º de la Escuela Santa Eulàlia a visitar el Ayuntamiento y a hacer preguntas que les interesan. Seguidamente, iré a visitar dos empresas del municipio con el concejal Antonio Martín: la cooperativa de Can Pere de la Plana y Ribes Bike para saber cómo están y sus planes de futuro. Después, firma de convenios de colaboración con la escuela La Riera, Fem Ribes, la escuela Els Costarets, la Colla Jove dels Diables de Ribes i l'Associació cultural i social de Puigmoltó. BUEN VIERNES!!

Dijous, 18 de maig de 2017

Aquest matí he anat a visitar les instal.lacions de la piscina municipal de Les Roquetes.  Hem replantar la gespa i poc a poc anirem fent millores!! Després,  reunió amb la policia local per incidir més en les persones que no recullen les caques del seu gos. Estem posant sancions i cada vegada, ho farem més.  Hem de ser cívics per tenir cada vegada més uns carrers i places en condicions. Seguidament, he atès a veïns i veïnes,. Al migdia, aniré a la Diputació de BCN per treballar el projecte d'ampliació del pont que va a Sant Camil perquè les persones puguin passar millor i amb més seguretat i també,  el projecte de connexió del carril de vianants i bicicletes que enllaça Puigmoltó amb la Rambla del Garraf. A la tarda, Ple del Consell Comarcal. BON DIJOUS !!

Està mañana he ido a visitar las instalaciones de la piscina de Les Roquetes. Hemos replantado el césped y poco a poco iremos haciendo mejoras !! Después,  reunión con la policia local para incidir más en las personas que no recogen las cacas de sus perros. Estamos poniendo sanciones y cada vez , lo haremos más.  Tenemos que ser cívicos para tener unas calles y plazas en condiciones. Seguidamente, he atendido a vecinos y vecinas. Al mediodía,  iré a la Diputacion de BCN para trabajar el proyecto de ampliación del puente que va a Sant Camil para que las personas puedan pasar mejor y con más seguridad. Y también,  el proyecto de  conexión del carril bici y de peatones que enlaza Puigmoltó con la Rambla del Garraf. POR LA TARDE, pleno del Consell Comarcal. BUEN JUEVES

UNES FOTOS DE LA GESPA DE LA PISCINA!! UNAS FOTOS DEL CÉSPED DE LA PISCINA!!
                                                   
 

Dimecres, 17 de maig de 2017

Aquest matí tinc a primera hora reunió de serveis socials i educació.  Seguidament, aniré al Mercat La Sínia a visitar les classes de 5è de la mediterrània i santa eulàlia i el seus projectes d'emprenedoria. Avui, munten una parada per vendre els productes que ells mateixos han fabricat en  projecte que on aprenen com s'organitza una cooperativa. Després,  roda de premsa per explicar l'arribada de l'Agromercat i els indians (un event que es farà els dies 2,3 i 4 de juny a Ribes). No us ho perdeu! !! Al migdia, comitè executiu i plenari de NODE ( l'agència de desenvolupament econòmic del Garraf). A la tarda, roda de premsa per explicar que el diumenge dia 28 farem la festa de la rosa a la Pineda de Vilanoveta para celebrar los 2 anys de govern i moltes ganes i projectes per millorar el nostre poble!!  Després,  farem la lectura de manifest en contra de l'homofòbia a Ribes a les 19h davant de la biblioteca i a a les Roquetes a les 20h davant del centre cívic. Us hi espero !! BON DIMECRES!!

Esta mañana tengo a primera era hora reunión con servicios sociales y educación.  Seguidamente, iré al mercado de La Sínia a visitar a las clases de quinto de la escuela mediterrània y la santa eulalia y sus proyectos de emprendedores. Hoy, montan parada para vender los productos que ellos mismos han fabricado en el proyecto donde aprenden como se organiza una cooperativa.  Después,  rueda de prensa para explicar la llegada del Agromercado y los indianos (un evento que se hará los días 2,3, y 4 de junio en Ribes). No os lo perdáis! ! Al mediodía,  comité ejecutivo de NODE (agencia de desarrollo económico del Garraf). Por la tarde, rueda de prensa para explicar que el día 28 haremos la fiesta de la rosa en la Pineda de Vilanoveta para celebrar 2 años de gobierno y muchas ganas y proyectos para mejorar nuestro pueblo!! Después,  haremos lectura de una manifiesto en contra de la homofòbia en Ribes a las q9h delante de la biblioteca y a las 20h en Les Roquetes delante del centro cívico.  Os espero!! BUEN MIÉRCOLES!!