Agenda de l'Alcaldessa

Dijous, 21 de juny de 2018

Agenda pública: dijous dia 21 de juny de 2018.


Bon dia a tots i totes!! Avui començo amb visites de veïns i veïnes. Desprès, reunió de treball sobre el projecte de millora del camp petit de futbol a Les Roquetes. Seguidament, la signatura del contracte per tenir zones Wi-Fi gratuïtes al municipi. Al migdia, reunió de treball amb Fem Poble i a la tarda, cloenda de cursos de l'escola d'adults a Ribes!!  BON DIJOUS!!  Una foto amb l'alcalde de Jun, el company José Antonio que ens van veure per dinar y compartir.

Buenos días a todos y todas!! Hoy empiezo con visitas a vecinos y vecinas. Después  reunión de trabajo sobre el proyecto de mejora del camp de futbol pequeño de Les Roquetes. Seguidamente, la firma del contrato para tener zonas Wi-Fi gratuitas en el municipio. Al mediodía, reunión de trabajo con Fem Poble y por la tarde, clausura de cursos de la escuela de adultos de Ribes!! BUEN JUEVES!! Una foto con el alcaldia de Jun, el compañero José Antonio que nos vemos para comer y compartir.

                                                           

Dimecres, 20 de juny de 2018

Agenda pública: dimecres dia 20 de juny de 2018.

Aquest matí i tarda he tingut cloendes de cursos de l'escola d'adults a Les Roquetes. També he fet reunió de treball amb espai públic per continuar mantenint i millorant els carrers i places. Hem fet roda de premsa per presentar la Rua Summer i ara, acabo de fer l'entrega de diplomes dels graduats d'ESO de l'escola d'adults!! Felicitats a tots i totes!!!

Esta mañana he tenido clausuras de cursos de la escuela de adultos en Les Roquetes.  También he tenido reunión de trabajo con via pública para continuar manteniendo y mejorando las calles y plazas.  He hecho rueda de prensa para presentar la Rua Summer y ahora, acabo de hacer entrega de diplomas de los graduados de la ESO de la escuela de adultos!!  Felicidades a todos y a todas!!!

                                                              

 

 

Dimarts, 19 de juny de 2018

Agenda pública: dimarts, 19 de juny de 2018.

Bon dia!! Aquest matí començo contestant correus que tinc pendents. La resta del matí l'he de dedicar a temes personals que he de resoldre.  A la tarda, tinc Ple Municipal a la Casa de la Vila a Ribes. BON DIMARTS!! Una imatge de la neteja de la riera de Les Roquetes.

Buenos días!! Esta mañana empiezo contestando correus que tengo pendientes.  El resto de la mañana la dedicaré a  temas personales que tengo que resolver. Por la tarde, tengo Pleno Municipal en la Cada de la Vila en Ribes .BUEN MARTES!! Una imagen de la limpieza de la riera de Les Roquetes.

                                                         

Dilluns, 18 de juny de 2018

Agenda pública: dilluns, 18 de juny de 2018

Avui ha estat un dia llarg!! He tingut reunions aquest matí, una entrevista amb el diari l'ECO i al migdia, he anat a BCN a una reunió amb la Federació de Municipis de Catalunya.  A la tarda, visites de veïns i veïnes i fins fa una estona reunió de treball amb la Comissió de la urbanització Can Lloses.  BON DILLUNS !!! fotos de la neteja i posada en marxa de la font del parc Salvador Espriu!


Hoy ha sido un día largo!! He tenido reuniones esta mañana, una entrevista con el Dario Eco y al mediodía, he ido a BCN  a una reunión con la Federación de Municipios de Catalunya. Por la tarde, visitas de vecinos y vecinas y hasta hace un rato reunión de trabajo con la comisión de la urbanización de Can Lloses. BUEN LUNES!!! fotos de la limpieza y puesta en marcha de la fuente del parque Salvador Espriu!

Dimecres, 13 de juny de 2018

Agenda pública: dimecres, 13 de juny de 2018.

Bon dia!! Avui tinc reunió amb espai públic per seguir projectes de millora que tenim en marxa. Desprès, faré roda de premsa amb l'alcaldessa  Marta Verdejo Sanchez per demanar l'ampliació de l'IES Montgrós (els nois i noies d'Olivella venen a l'institut al nostre municipi). Al migdia, signaré convenis amb les entitats i a la tarda, tinc Ple Extraordinari del Consell d'infants. Tinc ganes d'escoltar les seves propostes!!! BON DIMECRES!! Fotos de neteges de solars i fonts que estem fent! Continuem treballant!!

Buenos días!! Hoy tengo reunión con espacio público para ir haciendo el seguimiento de proyectos de mejora que tenemos en marcha. Después, haré una rueda de prensa con la alcaldesa Marta Verdejo para pedir la ampliación del IES Montgròs (los chicos y chicas de Olivella vienen al instituto a nuestro municipio). Al mediodía, firmaré convenios de colaboración con las entidades. Por la tarde, tengo Pleno Extraordinario del Consell d'infants. Tengo gamas de escuchar sus propuestas!! BUEN MIÉRCOLES!! Fotos de limpiezas de solares y fuentes que estamos haciendo!! Continuamos trabajando!!