Agenda de l'Alcaldessa

Dijous, 27 d'abril de 2017

Aquest matí començo amb una reunió amb la presidenta del Consell Comarcal. Seguidament, reunió de treball amb governació per parlar de l'ordenança cívica i les mesures alternatives per a  la seva aplicació. Després,  signatura de convenis amb l'ampliació La Riera, El Pi, Diables Petits de Ribes, Joventuts Musicals, Club ciclista GER i l'Agrupació de Balls Populars de Les Roquetes. Al migdia, aniré a la Junta de Govern de la Mancomunitat. A la tarda, reunió a la FMC per parlar de l'IBI i un problema que ens hem trobat alguns ajuntaments. A la tarda, assistiré a la inauguració del Fes+Chapeau que comença aquest cap de setmana !! Una imatge a les timbes de la riera de Ribes !!

                                                               

Dimecres, 26 d'abril de 2017

Avui he començat signant convenis de col.laboració amb la colla castellera, amb el paradistes del Mercat La Sínia, amb l'Escola Les Roquetes i Santa Eulàlia, amb l'Ampa de l'Escola Les Roquetes i la de l'Institut Alexandre galí i amb la Rondalla. Seguidament, signatura de col.laboració amb l'empresa FABRINET pel programa de Fem Ocupació per a Joves que ens han contractat un jove del municipi. Desprès, he anat a la Finca Mas Solers per presentar el nou Festival Sonsolers, aquest any amb Sopa de Cabra i el seu nou disc!! i ens han fet una tast del nou disc de Mazoni, Jaume Pla! No us ho perdeu!! a partir d'avui ja es poden comprar les entrades!! Al migdia, reunió de treball amb els caps de l'Ajuntament per treballar el Pla de Reactivació Municipal. A la tarda, reunió del Patronat de la residència El Redòs.  BON DIMECRES!!
                                                                              
(Fotografies signatures convenis).
 
                                                                             
(Roda de Premsa Festival Sons Solers 2017).

 

Dimarts, 25 d'abril de 2017

Avui he començat signant documentació i aclarint temes d'agenda. Seguidament, reunió amb l'alcaldia per parlar del consorci sanitari del garraf. Desprès, reunió de treball amb els regidors i regidores i seguidament Junta de Govern Local. Al migdia, reunió amb secretaria per parlar del contracte d'aigües de Sant Pere de Ribes. A la tarda, roda de premsa per explicar la campanya d'habitatge per aconseguir més habitatges de lloguer assequible al municipi.   BON DIMARTS!!

                                                                          

 

 

Dilluns, 24 d'abril de 2017

Aquest matí he començat amb una reunió sobre el mobiliari de la casa de la vila. Seguidament, visita d'una persona jove que va fer un treball sobre el teatre de Les Roquetes. Després,  aniré a BCN a la Junta de Govern de la Federació de municipis de Catalunya. A la tarda, acompanyaré la Carme Izquierdo en la seva presentació del llibre que ha escrit sobre la fàbrica Imsa a la biblioteca Manuel de Pedrolo. BON DILLUNS!! 

Aquest matí m'he trobat diferents papereres amb aquesta situació.  Lamentable!! Si no cuidem entre tots els nostres carrers i fem servir correctament les coses per molt que netegem, no tindrem un poble en condicions. Si us plau!!

                                                           

Divendres, 21 d'abril de 2017

Aquest matí he començat llegint correus i contestant trucades pendents. Després, visita de veïns i veïnes. Seguidament, a les 12h farem 1 minut de silenci pels atacs d'ahir a París. El meu condol a les famílies dels agents morts i el meu suport incondicional cap a la democràcia i la llibertat !! Després,  donaré la benvinguda a estudiants francesos que fan un intercanvi amb l'institut de Can Puig. Seguidament, reunió de treball sobre el projecte de les pistes de St.  Agustí.  Al vespre, feria d'abril al centre cívic de Les Roquetes.

BON DIVENDRES!! Una foto del cartell que hem posat a les marquesines d'autobús.  És una campanya per la búsqueda d'habitatges de lloguer per fomentar el lloguer al municipi. Si tens un habitatge que vols llogar, et podem fer d'intermediari i a més,  tens avantatges importants!!! Vull agrair la feina conjunta que en aquest tema estem fent amb Fem Poble!

                                                            

Showing 1 - 5 of 420 results.
Items per Page 5
of 84