Agenda de l'Alcaldessa

Dilluns, 9 de març de 2020

Agenda pública: dilluns dia 9 de març de 2020

Aquest matí he tingut la visita del Diputat president de l'àrea d'infraestructures, mobilitat, urbanisme, habitatge i espais naturals de de la Diputació de BCN @dibacat i alcalde de Subirats Pere Pons Vendrell. Hem caminat pel nucli antic de Ribes i per les obres del carril bici i vianants! Seguidament, tinc visita d'obres al pavelló de Les Roquetes i al migdia, treball amb l'equip de direcció. BON DILLUNS!!

Esta mañana he tenido la visita del Diputado presidente del área de infraestructuras, movilidad, urbanismo, vivienda y espacios naturalsde de la Diputación de BCN @dibacat y alcalde de Subirats Pere Pons Vendrell. Hemos andado por el núcleo antiguo de Ribes y por las obras del carril bici y peatones! Seguidamente, tengo visita de obras al pabellón de Las Roquetes y a mediodía, trabajo con el equipo de dirección. BUEN LUNES!!

 

                                         

Dimecres, 4 de març de 2020

Agenda pública: dimecres dia 4 de març de 2020

Aquest matí he visitat les obres de millora de l'entrada i vorera de Rafael Alberti. També la neteja de la riera i hem presentat la campanya que comencem amb els Agents Cívics per mantenir els carrers i places nets. Podem millorar les coses però les hem de mantenir entre tots i totes!! Com per exemple, bosses de brossa a les papereres!! Amb la col.laboració de tots i totes podrem identificar les persones incíviques per poder reconduir i/o sancionar-los. Continuem treballant!! BON DIMECRES!!

Esta mañana he visitado las obras de mejora de la entrada y acera de Rafael Alberti. También la limpieza de la riera y hemos presentado la campaña que empezamos con los Agentes Cívicos para mantener las calles y plazas limpias. Podemos mejorar las cosas pero las tenemos que mantener entre todos y todas!! Como por ejemplo, bolsas de basura a las papeleras!! Con la colaboración de todos y todas podremos identificar las personas incívicas para poder reconducir y/o sancionarlos. Continuamos trabajando!! BUEN MIÉRCOLES!!

 

                                                           

Dilluns, 2 de març de 2020

Agenda pública: dilluns dia 2 de març de 2020.

Ara surto cap a BCN a executiva nacional del @PSC. Em trobaré amb companys i companyes per compartir la situació de molts temes i un que ens preocupa, l'accés a l'habitatge. A la tarda, tinc Junta de Govern i Ple de la Mancomunitat per millorar en el servei que prestem als municipis. BON DILLUNS!!

Ahora salgo hacia BCN a ejecutiva nacional del @PSC. Me encontraré con compañeros y compañeras para compartir la situación de muchos temas y uno que nos preocupa, el acceso a la vivienda. Por la tarde, tengo Junta de Gobierno y Pleno de la Mancomunidad para mejorar en el servicio que prestamos en los municipios. BUEN LUNES!!

 

                                                                     

 

Divendres, 28 de febrer de 2020

Agenda pública: divendres dia 28 de febrer de 2020.

Aquest matí he començar contestant correus i missatges. Ara tinc reunió de treball amb el regidor Fran Perona Jimenez. Seguidament, amb governació. Al migdia, dinaré amb els ponents de les jornades de mobile week al nostre municipi i a la tarda, la jornada sobre "Blockchain, criptomonedes i monedes locals”. Us hi espero!!! BON DIVENDRES!!

Esta mañana he empezar contestando correos y mensajes. Ahora tengo reunión de trabajo con el regidor Fran Perona Jimenez. Seguidamente, con gobernación. A mediodía, comeré con los ponentes de las jornadas de mobile week en nuestro municipio y por la tarde, la jornada sobre "Blockchain, criptomonedes y monedas locales”. Os espero!!! BUEN VIERNES!!

 

 

                                                                                            

Dimarts, 25 de febrer de 2020

Agenda pública: dia 25 de febrer de 2020

Ahir no vaig poder escriure l'agenda. Així que us faig un petit resum. Al matí vaig tenir reunió de direcció per planificar millores a l'organització de l'ajuntament. Després, vaig treballar en el pla facturació municipal i al migdia, visites amb veïns i veïnes. A la tarda, vaig estar a l'hospital.

Aquest matí, he anat a l'hospital i després, tinc reunions de treball sobre l'autòdrom i altres projectes de desenvolupament econòmic. A la tarda, junta de govern i coordinació d'equip. BON DIMARTS!! Fotos de la millora de la vorera de Rafael Alberti. Continuem treballant!!

Ayer no pude escribir la agenda. Así que os hago un pequeño resumen. Por la mañana tuve reunión de dirección para planificar mejoras a la organización del ayuntamiento. Después, trabajé en el plano facturación municipal y a mediodía, visitas con vecinos y vecinas. Por la tarde, estuve en el hospital. Esta mañana, he ido al hospital y después, tengo reuniones de trabajo sobre lo autòdromo y otros proyectos de desarrollo económico. Por la tarde, junta de gobierno y coordinación de equipo. BUEN MARTES!! Foto de la memòria de la acera de Rafael Alberti. Continuamos trabajando!!