L'Ajuntament de Sant Pere de Ribes va iniciar la seva tasca de cooperació internacional per al desenvolupament i la solidaritat fa més de deu anys. Es va crear el Consell Municipal de Cooperació amb la finalitat de sumar esforços per afavorir el desenvolupament dels països del sud i reduir desigualtats entre els països nord-sud. Des d'aleshores, l'ens local ha vingut fent un esforç, any rere any, per recolzar econòmicament els projectes i activitats dels membres del Consell Municipal de Cooperació. També ha treballat en la línia de la sensibilització i educació al desenvolupament programant xerrades, tallers, exposicions, etc.

El Consell Municipal de Cooperació (CMC), creat el 1997, té l'objectiu d'aglutinar esforços implicant a les diverses entitats i col·lectius que es mobilitzen en el camp de la cooperació, fomentar un canal d'informació i posada en comú d'aquells projectes que es fan amb recursos públics. La dinàmica de treball és el consens, el debat, el treballar plegats per la cooperació i la sensibilització.

El Consell Municipal de Cooperació esta format per representats dels grups polítics municipals i representants de les entitats o col·lectius municipals, que participin o treballin en el món de la cooperació.

COOPERACIÓ

Ajuntament de Sant Pere de Ribes

Plaça de la Vinya d’en Petaca, 1. 08812

Sant Pere de Ribes

Tel. 93 810 92 10

cooperacio@santperederibes.cat