Agenda de l'Alcaldessa

Dimarts, 8 de febrer de 2022

L’Institut Can Puig ja coneix el projecte de cooperativisme que fomenta la cultura emprenedora. Avui l’he visitat amb les regidores Ana Herrera i Paqui Carrasquilla i el regidor Josep Maria Llopart.
¿ Agenda pública: 8 de febrer de 2022
¿ Comencem el dimarts amb una reunió del gabinet de crisi municipal per fer seguiment de la pandèmia de la COVID-19 al municipi.
¿ He fet una roda de premsa, juntament amb la presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Mònica Gallardo, per presentar la xarxa de calor dels equipaments públics del municipi. Apostem per les energies renovables per tal de potenciar que Sant Pere de Ribes sigui un municipi realment sostenible.
¿ Visita a l’Institut Can Puig.
¿ Repassaré documentació interna i faré trucades i missatges pendents.
¿ Acabarem el dia amb la Junta de Govern Local i la reunió de coordinació del govern.
--
El Institut Can Puig ya conoce el proyecto de cooperativismo que fomenta la cultura emprendedora. Hoy lo he visitado con las regidoras Ana Herrera y Paqui Carrasquilla y el regidor Josep Maria Llopart.
¿ Agenda pública: 8 de febrero de 2022
¿ Empezamos el martes con una reunión del gabinete de crisis municipal para hacer un seguimiento de la pandemia de la COVID-19 en el municipio.
¿ He hecho una rueda de prensa, junto con la presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Mònica Gallardo, para presentar la red de calor de los equipamientos públicos del municipio. Apostamos por las energías renovables para potenciar que Sant Pere de Ribes sea un municipio realmente sostenible.
¿ Visita al Institut Can Puig.
¿ Repasaré documentación interna y haré llamadas y mensajes pendientes.
¿ Terminaremos el día con la Junta de Gobierno Local y la reunión de coordinación del gobierno.