Agenda de l'Alcaldessa

Dimarts 10 i dimecres 11 de novembre de 2020

Agenda pública: dimarts 10 i dimecres 11 novembre 2020
(Fotos dels horts municipals de Ribes amb la seva nova tanca!! Era necessari!!)
(Fotos de los huertos municipales de Ribes con su nueva valla!! Era necesario!!)
¿Ahir no em va donar temps de compartir l'agenda, així que us explico ahir i avui!!
 
Ahir vaig tenir reunió amb el grup covid per valorar la situació al municipi. Després, amb la regidora de turisme i mas d'en giralt per treballar una associació de turisme experiencial al municipi i comarca!! Seguidament, reunions de treball internes i a la tarda, Junta de Govern, equip de govern i reunió amb la consellera de salut on ens vam queixar de la mala gestió dels ajuts als sectors tancats i els pocs recursos a l'atenció primària.
Avui, vaig al mercat municipal per veure com funciona, tinc reunió de treball amb el CAAD (centre d'acollida d'animals domèstics). Seguidament, explicarem el projecte de la plaça Puerto Cabezas a Les Roquetes. A la tarda, tinc junta de govern i comissió executiva del Consell Comarcal per decidir millores per a tota la comarca.
 
Ayer no me dio tiempo de compartir la agenda, así que os explico ayer y hoy!!
 
Ayer tuve reunión con el grupo covid para valorar la situación en el municipio. Después, con la regidora de turismo y cortijo de giralt para trabajar una asociación de turismo experiencial en el municipio y comarca!! Seguidamente, reuniones de trabajo internas y por la tarde, Junta de Gobierno, equipo de gobierno y reunión con la consejera de salud donde nos quejamos de la mala gestión de las ayudas a los sectores cerrados y los pocos recursos a la atención primaria.
Hoy, voy al mercado municipal para ver como funciona, tengo reunión de trabajo con el CAAD (centro de acogida de animales domésticos). Seguidamente, explicaremos el proyecto de la plaza Puerto Cabezas en Las Roquetas. Por la tarde,tengo junta de gobierno y comisión ejecutiva del Consejo Comarcal para decidir mejoras para toda la comarca.