Agenda de l'Alcaldessa

Dimarts, 2 de juny de 2020

Agenda pública: dimarts dia 2 de juny de 2020
¿ Avui, he fet una reunió del comité de COVID_19 per treballar l'apertura presencial de diferents serveis de l'Ajuntament amb cita prèvia.
Ara, estic treballant amb totes les alcaldesses de la comarca i la Presidenta de l'Àrea de Cohesió Social de la Diputació, Lluïsa Moret ( alcaldessa de Sant Boi), el Pla de Xoc de la Diputació i com ens pot ajudar a les persones del nostre territori.
¿Al migdia, tinc reunió del Consorci Sanitari i a la tarda, junta de govern on s'aprovaran 34 ajuts a empreses més i 18 ajuts més de lloguer. ¿¿Al vespre, treball de coordinació amb l'equip de govern. Som-hi!!! BON DIMARTS!!
¿ Hoy, he tenido una reunión del comité de COVID_19 para trabajar la apertura presencial de diferentes servicios del Ayuntamiento con cita previa. Ahora, estoy trabajando con todas las alcaldesas de la comarca y la Presidenta del área de Cohesión Social de la Diputación, Lluïsa Moret ( alcaldesa de Santo Boi), el Plan de Choque de la Diputación y como nos puede ayudar a las personas de nuestro territorio.
¿A mediodía, tengo reunión del Consorcio Sanitario y por la tarde, junta de gobierno donde se aprobarán 34 ayudas a empresas más y 18 ayudas más de alquiler. ¿¿Al atardecer, trabajo de coordinación con el equipo de gobierno. Manos a la obra!!! BUEN MARTES!!