Agenda de l'Alcaldessa

Dimecres, 6 de març de 2023

Agenda pública, dimecres 6 de març de 2024

¿ Avui he obert la jornada Horitzons Laborals, organitzada per la @mancomunitatpg i amb el suport de @santperederibes, a través del Servei d'Iniciatives Econòmiques.
¿ Durant la jornada s'han presentat les dades del mercat laboral de l'Alt Penedès i el Garraf, i l'afectació de les dades en relació a les dones coincidint en el marc de commemoració del 8M.
¿¿ El president de la Mancomunitat i alcalde de Vilanova i la Geltrú, @juanluisruizvng, ha tancat la jornada.
¿ Vull agraïr la organització de la Mancomunitat i la participació de les ponents participants del campus de @la_upc, que han ofert un monogràfic especialitzat sobre l'entorn sociolaboral de la dona universitària.
 
Agenda pública, miércoles 6 de marzo de 2024
¿ Hoy he abierto la jornada Horitzons Laborals, organizada por la @mancomunitatpg y con el apoyo de @santperederibes, a través del Servei d'Iniciatives Econòmiques.
¿ Durante la jornada se han presentado los datos del mercado laboral del Alt Penedès y el Garraf, y la afectación de los datos en relación a las mujeres coincidiendo en el marco de conmemoración del 8M.
¿¿ El presidente de la Mancomunidad y alcalde de Vilanova y la Geltrú, @juanluisruizvng, ha cerrado la jornada.
¿ Quiero agradecer la organización de la Mancomunidad y la participación de las ponentes participantes del campus de @la_upc, que han ofrecido un monográfico especializado sobre el entorno sociolaboral de la mujer universitaria.