Agenda de l'Alcaldessa

Dimecres, 18 de juliol de 2018

Agenda pública: dimecres dia 18 de juliol de 2018.

Avui he començat amb una reunió de treball amb espai públic per continuar amb millores del poble. Desprès, roda de premsa per explicar el programa d'inclusió laboral que hem començat amb Nou-set on hem contractat a 50 persones que estaven a l'atur i durant 6 mesos es formaran i treballaran agafant experiència i tenint aixi una nova oportunitat de feina quan acabin. Al migdia, he anat al 40 aniversari d'AKO, una empresa capdavantera que tenim al polígon industrial.  Moltes felicitats per tota la feina que feu!! A la tarda, tinc reunions, visites de veïns i presentació pública dels pressupostos participatius a les 19h a la biblioteca a Ribes!! Veniu!!! Us interessa!! BON DIMECRES!!

Hoy he empezado con una reunión de trabajo de espacio público para continuar las mejoras del pueblo. Después, he tenido rueda de prensa para explicar el programa de inclusión laboral que hemos empezado con Nou-set donde hemos contestado a 50 personas que estaban en paro y durante 6 meses se formarán y trabajarán cogiendo experiencia y teniendo así una nueva oportunidad de trabajo . Al mediodía, he ido a la celebración del 40 aniversario de  AKO una empresa ejemplar que tenemos en el polígono industrial. Muchas felicidades por todo el trabajo que haceis!!
Por la tarde tengo reuniones, visitas de vecinos y presentación de los presupuestos participativos a las 19h en la biblioteca de Ribes. Venid!!! Os interesa!! BUEN MIÉRCOLES!!

                                                       

 

 

 

Divendres, 6 de juliol de 2018

Agenda pública: divendres 6 de juliol de 2018.

Hola amics i amigues, avui he visitat algunes famílies que ahir van estar a tocar de l'incendi a Ribes. Vull agrair una vegada més la feina ràpida i efectiva de la policia local, adf, bombers i mossos d'esquadra!! Aquesta tarda, ens trobarem amb veïns i veïnes de la plaça Hernán Cortés i tothom que vulgui venir per celebrar que hem acabat les obres. Una nova plaça per a la persones!! A les 19h per si voleu venir. Hem posat aquesta cadira a la piscina perquè les persones amb mobilitat reduïda s'hi puguin banyar. BON DIVENDRES !!

Hola amigos y amigas, hoy he visitat algunas familias que ayer estuvieron al lado mismo del incendio en Ribes. Quiero agradecer una vez más el trabajo rápido y efectivo de la policia local, adf, bomberos y mossos d'esquadra!! Esta tarde, nos encontraremos con vecinos y vecinas de la plaza Hernán Cortés para celebrar que hemos acabado las obras. Una nueva plaza para las personas!! A las 19h por si queréis venir. Hemos puesto esta silla en la piscina para que las personas con movilidad reducida se puedan bañar. BUEN VIERNES!!

                                                 

Dimarts, 3 de juliol de 2018

Agenda pública: dimarts dia 3 de juliol de 2018.


Avui he començat el dia amb trucades i resposta de correus. Seguidament, reunió per parlar dels pavellons esportius i la millora dels serveis. Desprès, reunió de coordinació amb l'equip de govern i al migdia Junta de Govern Local. BON DIMARTS!!

Hoy he empezado el dia con llamadas y respuesta de correos.  Seguidamente, reunión para hablar de los pabellones deportivos y la mejora de los servicios. Después,  reunión de coordinación con el equipo de gobierno y al mediodía Junta de Gobierno Local. BUEN MARTES!!

                                                       

 

Dilluns, 2 de juliol de 2018

Agenda pública:  dilluns, 2 de juliol de 2018.

Bon dia!!! Avui dedicaré el matí a contestar missatges i trucades que tinc pendents.  Aquests dies de festes majors no ho he pogut fer. Al migdia, donaré la benvinguda a les persones dels plans d'ocupació que comencen avui fins a finals d'any!! BON DILLUNS!! Un regal que m'he trobat a la meva taula! Genial!!

Buenos días!!! Hoy dedicaré la mañana a contestar mensajes y llamadas que tengo pendientes. Estos días de fiesta mayores no lo he podido hacer. Al mediodía, daré la bienvenida a los planes de ocupación que empiezan hoy hasta finales de año!! BUEN LUNES!!  Un regalo que me he encontrado en mi mesa! Genial!

                                                   

Dimarts, 26 de juny de 2018

Agenda pública: dimarts dia 26 de juny de 2018.

Avui he tingut un dia llarg!! Aixì que us explico una mica què he fet. A primera hora he estat a les pistas de Sant Agustí de visita d'obres. Desprès signatura de documentació, reunió de coordinació amb l'equip de govern i al migdia, junta de govern local. A la tarda, reunió amb els pares i mares de la llar d'infants  El Cargol per parlar del projecte l'ampliació de la llar i desprès, reunió de treball amb companys i companyes.  Les imatges són de les millores a les fonts de la plaça Mediterrània!!

Hoy he tenido un día largo!! Así que os explico un poco lo que he hecho. A primera hora has estado en las pistas de Sant Agustín de visita de obras. Después firma de documentación, reunión de coordinación de gobierno y al mediodía  junta de gobierno local. Por la tarde, reunión con los padres y madres  de la la guardería El Cargol para hablar del proyecto de ampliación y después, reunión de compañeros y compañeras.  Las imágenes son de la mejora de las fuentes de la plaza Mediterránea!!

                                                         

                                                              

Dijous, 21 de juny de 2018

Agenda pública: dijous dia 21 de juny de 2018.


Bon dia a tots i totes!! Avui començo amb visites de veïns i veïnes. Desprès, reunió de treball sobre el projecte de millora del camp petit de futbol a Les Roquetes. Seguidament, la signatura del contracte per tenir zones Wi-Fi gratuïtes al municipi. Al migdia, reunió de treball amb Fem Poble i a la tarda, cloenda de cursos de l'escola d'adults a Ribes!!  BON DIJOUS!!  Una foto amb l'alcalde de Jun, el company José Antonio que ens van veure per dinar y compartir.

Buenos días a todos y todas!! Hoy empiezo con visitas a vecinos y vecinas. Después  reunión de trabajo sobre el proyecto de mejora del camp de futbol pequeño de Les Roquetes. Seguidamente, la firma del contrato para tener zonas Wi-Fi gratuitas en el municipio. Al mediodía, reunión de trabajo con Fem Poble y por la tarde, clausura de cursos de la escuela de adultos de Ribes!! BUEN JUEVES!! Una foto con el alcaldia de Jun, el compañero José Antonio que nos vemos para comer y compartir.

                                                           

Dimecres, 20 de juny de 2018

Agenda pública: dimecres dia 20 de juny de 2018.

Aquest matí i tarda he tingut cloendes de cursos de l'escola d'adults a Les Roquetes. També he fet reunió de treball amb espai públic per continuar mantenint i millorant els carrers i places. Hem fet roda de premsa per presentar la Rua Summer i ara, acabo de fer l'entrega de diplomes dels graduats d'ESO de l'escola d'adults!! Felicitats a tots i totes!!!

Esta mañana he tenido clausuras de cursos de la escuela de adultos en Les Roquetes.  También he tenido reunión de trabajo con via pública para continuar manteniendo y mejorando las calles y plazas.  He hecho rueda de prensa para presentar la Rua Summer y ahora, acabo de hacer entrega de diplomas de los graduados de la ESO de la escuela de adultos!!  Felicidades a todos y a todas!!!

                                                              

 

 

Dimarts, 19 de juny de 2018

Agenda pública: dimarts, 19 de juny de 2018.

Bon dia!! Aquest matí començo contestant correus que tinc pendents. La resta del matí l'he de dedicar a temes personals que he de resoldre.  A la tarda, tinc Ple Municipal a la Casa de la Vila a Ribes. BON DIMARTS!! Una imatge de la neteja de la riera de Les Roquetes.

Buenos días!! Esta mañana empiezo contestando correus que tengo pendientes.  El resto de la mañana la dedicaré a  temas personales que tengo que resolver. Por la tarde, tengo Pleno Municipal en la Cada de la Vila en Ribes .BUEN MARTES!! Una imagen de la limpieza de la riera de Les Roquetes.

                                                         

Dilluns, 18 de juny de 2018

Agenda pública: dilluns, 18 de juny de 2018

Avui ha estat un dia llarg!! He tingut reunions aquest matí, una entrevista amb el diari l'ECO i al migdia, he anat a BCN a una reunió amb la Federació de Municipis de Catalunya.  A la tarda, visites de veïns i veïnes i fins fa una estona reunió de treball amb la Comissió de la urbanització Can Lloses.  BON DILLUNS !!! fotos de la neteja i posada en marxa de la font del parc Salvador Espriu!


Hoy ha sido un día largo!! He tenido reuniones esta mañana, una entrevista con el Dario Eco y al mediodía, he ido a BCN  a una reunión con la Federación de Municipios de Catalunya. Por la tarde, visitas de vecinos y vecinas y hasta hace un rato reunión de trabajo con la comisión de la urbanización de Can Lloses. BUEN LUNES!!! fotos de la limpieza y puesta en marcha de la fuente del parque Salvador Espriu!

Dimecres, 13 de juny de 2018

Agenda pública: dimecres, 13 de juny de 2018.

Bon dia!! Avui tinc reunió amb espai públic per seguir projectes de millora que tenim en marxa. Desprès, faré roda de premsa amb l'alcaldessa  Marta Verdejo Sanchez per demanar l'ampliació de l'IES Montgrós (els nois i noies d'Olivella venen a l'institut al nostre municipi). Al migdia, signaré convenis amb les entitats i a la tarda, tinc Ple Extraordinari del Consell d'infants. Tinc ganes d'escoltar les seves propostes!!! BON DIMECRES!! Fotos de neteges de solars i fonts que estem fent! Continuem treballant!!

Buenos días!! Hoy tengo reunión con espacio público para ir haciendo el seguimiento de proyectos de mejora que tenemos en marcha. Después, haré una rueda de prensa con la alcaldesa Marta Verdejo para pedir la ampliación del IES Montgròs (los chicos y chicas de Olivella vienen al instituto a nuestro municipio). Al mediodía, firmaré convenios de colaboración con las entidades. Por la tarde, tengo Pleno Extraordinario del Consell d'infants. Tengo gamas de escuchar sus propuestas!! BUEN MIÉRCOLES!! Fotos de limpiezas de solares y fuentes que estamos haciendo!! Continuamos trabajando!!

                  

Divendres, 8 de juny de 2018

Agenda pública: divendres dia 8 de juny de 2018.


Avui he començat posant al dia correus i trucades.  Seguidament, he tingut la visita d'una empresa del municipi.  Desprès aniré una estona al mercat de Ribes. A la tarda, seré a la cloenda de la 7a Trobada de Clubs de lectura de l’Alt Penedès i el Garraf i desprès  al sopar-festa dels cursos de català. BON DIVENDRES!!!

Fotos dels desbrossaments i neteges desprès de les pluges!!

 

Hoy he empezado poniendo al dia correos y llamadas.  Seguidamente, he tenido la visita de una empresa del municipi.  Después iré un rato al mercado de Ribes. Por la tardé iré a la clausura del 7o. Encuentro de clubs de lectura de l'Alt Penedès i el Garraf y después a la cena-fiesta de los cursos de catalán.  BUEN VIERNES!!

Fotos de los desbrozados y limpiezas despues de las lluvias!!

            

Dilluns, 4 de juny de 2018

Agenda pública: dilluns dia 4 de maig de 2018.

 

Aquest matí he començat contestant correus i trucades i seguidament, reunió amb treballadors de l'Ajuntament i veïns i veïnes. Al migdia, he anat a la clausura del curs PFI de cuina, cambrers de sala i auxiliar de vendes. Uns cursos que els donen una segona oportunitat!  Estic molt contenta!! quin canvi en els nois i noies. Ara, molts d'ells i elles continuaran estudiant. Gràcies en especial al Sr. Jordi Granel coordinador de Formació Professional del SSTT d’Ensenyament a Barcelona Comarques de la Generalitat que ho fa possible i cada any ens acompanya!! Aquesta tarda, tinc visites de veïns i veïnes!! BON DILLUNS!!

 

Esta mañana he empezado contestando correos y llamadas. seguidamente, he tenido reunión con trabajadores del Ayuntamiento y vecinos y vecinas. Al mediodía, he ido a la clausura del curso de PFI de cocina, camareros de sala y auxiliares de venta. Estoy muy contenta!! qué cambio en los chicos y chicas. Ahora, muchos de ellos continuarán estudiando. Gracias en especial al sr. Jordi Granel coordinador de Formació Professional d'Ensenyament que lo hace posible y que cada año nos acompaña. Esta tarde, tengo visitas de vecinos y vecinas!!  BUEN LUNES!!

                                                          

Dimecres, 30 de maig de 2018

Agenda pública: dimecres dia 30 de maig de 2018.


Avui de camí a BCN a la presentació del patronat de la Fundació Cruyff.  Al tornar, aniré al mercat de Les Roquetes per parlar amb veïns i veïnes. A la tarda  tinc reunió amb els veïns i veïnes del carrer Múrcia per parlar dels problemes de clavegueram. BON DIMECRES!! Foto de la presentació de la Fira d'Indians els dies 15,16 I 17 de juny a Ribes!! No us ho perdeu!!

Hoy de camino a BCN a la presentació del nuevo patronato de la Fundación Cruyff. Al volver, iré al mercado municipal de Les Roquetes a hablar con vecinos y vecinas. Por la tarde, reunió  con los vecinos y vecinas de la calle Murcia para hablar de los problemas de alcantarillado que tienen. BUEN MIÉRCOLES!! Foto de la presentación de la Feria de Indianos para los días 15,16 i 17 de juny en Ribes !! No os lo perdáis!!

                                          

Dilluns, 28 de maig de 2018

Agenda pública: dilluns, 28 de maig de 2018.

Avui de camí a BCN a l'executiva nacional del psc.  A la tarda, visites de veïns i veïnes i roda de premsa per presentar el II retorn dels indians! BON DILLUNS!! Una foto d'ahir al partit de la Penya Jove de Les Roquetes que els ha permès  pujar a 3a.  Felicitats!!!

Hoy de camino a BCN a la ejecutiva nacional del psc. Por la tarde, visitas de vecinos y vecinas y rueda de prensa para presentar el II retorno de los indianos! BUEN LUNES!! Una foto de ayer del partido de la Penya Jove de Les Roquetes que los permitido subir a 3a. Felicidades!!!

                                                        

Divendres, 25 de maig de 2018

Agenda pública: divendres 25 de maig de 2018.

Aquest matí he fet reunió de treball per l'aplicació de l'ordenança cívica i les alternatives a les sancions.  Després he signat convenis de col.laboració amb l'associació de veïns de Can Lloses-Valles Altos, el club de waterpolo i Les Joventuts musicals. Gràcies per la feina que feu!! A la tarda,  tinc reunió als els grups municipals i aniré després a la Festa de la Carretera del vi que aquest any serà al nostre municipi a la Torre del Veguer BON DIVENDRES!!

Esta mañana he tenido reunión de trabajo para la aplicación de la ordenanza cívica y las alternativas a las sanciones.  Después he firmado convenios de colaboración con la associació de veïns de Can Lloses-Valles Altos, el club de waterpolo i Les Joventuts musicals. Gracias por el trabajo que hacéis !! Por la tarde, tengo reunión con los grupos municipales y después iré a la Festa de la Carretera del vi que este año toca en nuestro municipio en la Torre del Veguer. BUEN VIERNES
!!

                                                       

Dijous, 24 de maig de 2018

Agenda pública: dijous 24 de maig de 2018.

Bon dia a tots i totes!!  Aquest matí el dedicaré a solucionar temes familiars. A la tarda, em reuniré amb el Plenari de Cultura per decidir la segona fase de El Local.  Al vespre, reunió amb veïns i veïnes. BON DIJOUS!! A la imatge veureu que es poden demanar els ajuts de lloguer!! Continuem treballant en l'habitatge!!

Buenos días a todos y todas!!  Esta mañana la dedicaré a solucionar temas familiares. Por la tarde, me reuniré con el Plenario de Cultura para decidir la segunda fase de El Local. Seguidamente, reunión con vecinos y vecinas.  BUEN JUEVES!! En la imagen veréis que se pueden pedir las ayudas al alquiler!! Continuamos trabajando en la vivienda!!

                                                     

Dimecres, 23 de maig de 2018

Agenda pública: dimecres dia 23 de maig de 2018.

Avui ha sigut un dia molt intens!! Ara arribo a casa i aquest matí he començat amb una reunió de treball amb espai públic preparant els projectes de millora de la pineda de vilanoveta (barbacoes, bar, lavabos...) I també del parc Pompeu Fabra. Després, reunió amb Fem Poble i seguidament amb una empresa que ens ajudarà conjuntament amb NODE a fer millores als polígons industrials.  A la tarda, visites amb veïns i veïnes i al vespre, reunió de treball de la comissió d'inversions.  BON DIMECRES!!!  FOTOS: ja està acabat el parc del carrer Barcelona!!

Hoy ha sido un día muy intenso!! Ahora llego a casa y esta mañana he empezado con una reunión de trabajo con espacio público preparando los proyectos de mejora de la pineda de vilanoveta (barbacoas,lavabos,bar...) y también, el parque Pompeu Fabra. Después, reunión con Fem Poble. Seguidamente, con una empresa que nos ayudará conjuntamente con NODE a hacer mejoras en los polígonos industriales. Por la tarde, visita con vecinos y vecinas y después, reunión de trabajo de la comisión de inversiones. BUEN MIÉRCOLES!!  FOTOS: ya está acabado el parque de la calle Barcelona!!

                                                       

 

                                                

Dijous, 17 de maig de 2018

Bon dia!! Aquest matí aniré a l'escola Santa Eulàlia per signar un conveni de col.laboració amb la Fundació Cruyff per fer el projecte de patis 14. Seguidament, aniré al Consell Comarcal a una reunió amb empresaris i  agents socials per parlar d'activitat econòmica.  Després, plenari de NODE. A la tarda, reunió amb els veïns i veïnes d'uns carrers del casc antic per explicar-los el projecte de millora d'alguns carrers. Al vespre, reunió amb pdecat-via per parlar del pla de reactivació municipal. Aquesta tarda, hi haurà activitats que us adjunto en el cartell. Som-hi!! BON DIJOUS!!


Buenos días!! Esta mañana iré a la escuela Santa Eulàlia para firmar un convenio de colaboración con la Fundación Cruyff para el proyecto de patios 14.  Seguidamente, iré al Consell Comarcal a una reunión con empresas y agentes sociales para hablar de actividad económica. Después, al plenario de NODE. Por la tarde, reunión con vecinos y vecinas del casco antiguo de Ribes para hablar del proyecto de mejora de algunas calles. Más tarde, reunión para hablar del plan de reactivación municipal con pdecat.-via. Esta tarde, habrá actividades que os adjunto en el cartel. BUEN JUEVES!!

                                                   

Divendres, 11 de maig de 2018

Agenda pública: divendres dia 11 de maig de 2018.

Bon dia a tots i totes!! Avui he començat de bon matí contestant correus i trucades. He fet una reunió molt interessant amb els metges de l'ambulatori de Les Roquetes per posar en marxa un programa de salut a través de l'esport!! Seguidament, tinc reunió de treball sobre els temes del proper Ple Municipal. Després, tinc reunió de treball amb el grup municipal d'UM9-CUP per al Pla de Reactivació municipal. BON DIVENDRES !!

Buienos días a todos y todas!! Hoy he empezado de buena mañana contestando correos y llamadas. He hecho una reunión muy interesante con médicos del ambulatorio de Les Roquetes para poner en marcha un programa de salut a través del deporte!! Seguidamente, tengo reunión de trabajo sobre los temas para el próximo pleno municipal. Después, tengo reunión con el grupo municipal de UM9-CUP para el Plan de reactivación Municipal. BUEN VIERNES !!

 

 

Dilluns, 7 de maig de 2018

Agenda pública: dilluns dia 7 de maig de 2018.

 

Aquest matí aniré a BCN a la reunió de la Comissió Executiva del PSC. Al migdia,  tindré un dinar de treball amb el director del parc del garraf i el regidor de desenvolupament econòmic Antonio Martín per veure propostes de treball amb la Diputació i l'Ajuntament entorn al parc.  A la tarda, reunió amb l'ampa i direcció de l'Ies Xaloc i seguidament, Consell Escolar Municipal per tractar temes d'educació del municipi.  BON DILLUNS!!

Esta mañana iré a BCN  al la Comisión Ejecutiva del PSC. A mediodía, tendré un comida de trabajo con el director del parque del garraf y el concejal de desarrollo económico Antonio Martín para ver propuestas de trabajo entorno al parque. Por la tarde, reunión con el ampa y la dirección del Ies Xaloc y seguidamente, consejo escolar municipal para tratar temas de educación del municipio. BUEN LUNES!!