Agenda de l'Alcaldessa

Dijous, 3 de maig de 2018

Agenda pública: dijous, 3 de maig de 2018.

Bon día!  Avui i demà no posaré agenda perquè seré fora per temes familiars sobrevinguts.  De totes maneres,  seguirem compartint! Us adjunto una fotografia de les obres de millora que comencen al camp de futbol de Ribes.  La nova graderia permetrà un espai de qualitat per a les persones!!  Continuem treballant!!   BON DIJOUS!!

Buenos días! Hoy y mañana no pondré agenda porque estaré fuera por temas familiares sobrevenidos. De todas maneras, seguiremos compartiendo!! Os adjunto una fotografía de las obras de mejora que empiezan en el campo de fútbol de Ribes.  La nueva gradería permitirá un espacio de calidad para las personas!! Continuamos trabajando!!  BUEN JUEVES!!

                                                    

Dimecres, 25 d'abril de 2018

Agenda pública: dimecres dia 25 d'abril de 2018.

Aquest matí he començat amb visita alas carrers comercials de Les Roquetes. Seguidament, he tingut reunió de treball amb Espai Públic per la segona fase de les voreres de Cid Campeador i altres propostes. Al migdia, he anat amb l'inspector de policia a veure el carrer Agricultura per posar mesures de reducció de la velocitat. Ara, tinc reunió amb Promoció Econòmica i Turisme per treballar temes de dinamització. A la tarda, visitas amb veïns i veïnes, el Patronat de El Redòs i al vespre, reunió amb el Tennis de Les Roquetes.   BON DIMECRES!! Visca la primavera!!

Esta mañana he empezado con visita a las calles comerciales de Les Roquetes. Seguidamente, he tenido reunión de trabajo con Espacio Público por la segunda fase de las aceras de Cid Campeador y otras propuestas. Al mediodía, he ido con el inspector de policia a ver la calle Agricultura para poner medidas de reducción de velocidad. Ahora, tengo reunión con Promoción Económica y Turismo para temas de dinamización. Por la tarde, visitas de vecinos y vecinas, Patronato de El Redòs y a última hora, reunión con el Tenis de Les Roquetes.   BUEN MIÉRCOLES!! Viva la primavera!!

                                                                    

 

Dilluns, 23 d'abril de 2018

Agenda pública: dilluns dia 23 d'abril de 2018

Aquest matí he anat a primera hora a comerç de la Generalitat per treballar un projecte interessant per a Sant Pere de Ribes. Després, he tingut reunió amb urbanisme. Al migdia, aniré a veure els meus pares i dinaré amb ells (que prou ens trobem a faltar). A la tarda, aniré a portar roses a El Redós i entregaré els premis del VIII certàmen literari i de dibuix de Sant Jordi, organitzat per la Ucer Les Roquetes. BONA DIADA DE SANT JORDI!!

Esta mañana he ido a primera hora a comercio de la Generalitat para trabajar un proyecto interesante para Sant Pere de Ribes. Después, he tenido reunión con urbanismo. Al mediodía, iré a ver a mis padres y comeré con ellos (que bastante nos encontramos a faltar). Por la tarde, iré a El Redòs a llevar las rosas y seguidamente, entregaré los premios del VIII certàmen literario y de dibujo de Sant Jordi que organiza la Ucer Les Roquetes. BUEN DIA DE SANT JORDI!!!

                                                                   

 

Divendres, 20 d'abril de 2018

Agenda pública: divendres 20 d'abril de 2018.


Avui he començat amb la signatura d'un conveni de col.laboració amb la Mancomunitat per fer un estudi sobre la recollida de residus i veure com podem millorar al través de l'aplicació de tecnologia (concepte Smart). Després,  aniré a la cloenda del projecte Educació per la Pau que hem estat fent als Instituts del municipi. Al migdia,  aniré al lliurament dels premis del III Concurs "Relats per al Cafetó" i presentació de la publicació que en recull els relats organizada per  Fem Ribes i Servei Català de Sant Pere de Ribes. Al vespre,  assistiré a l'encesa de llums de la Fira de Primavera de Les Roquetes!! BON DIVENDRES !!

Hoy he empezado con la firma de un convenio de colaboración con la Mancomunidad para hacer un estudio sobre la recogida de residuos y como podemos mejorarla a través de la aplicación de tecnología (concepto Smart). Después, iré a la clausura del proyecto de Educación por la Paz  que hemos estado haciendo en los institutos del municipio. Al mediodía, asistiré a la entrega de premios del III concurso "relatos para el café" y presentación  de la publicación de recoge los relatos organizado por Fem Ribes y el Servei Català de Sant Pere de Ribes. A la tarde, asistiré a la encendida de luces de la Feria de Primavera de Les Roquetes. BUEN VIERNES !!

                                               

Dijous, 19 d'abril de 2018

Agenda pública: dijous dia 19  d'abril de 2018.


Avui tinc reunió sobre la urbanització de Mas Alba. Seguidament, reunió de treball amb la policia local.  Al migdia,  aniré a Sant Camil a una reunió del Consell  Rector.  A la tarda, junta de govern del Consell Comarcal.  BON DIJOUS!! Una imatge dels autobusos publicitant la nostra fira dels indians!!

Hoy tengo reunión sobre la urbanización de Más Alba. Seguidamente, reunión de trabajo con la policía local.  Al mediodía , iré a Sant Camil a la reunión del Consejo Rector. A la tarde, junta de gobierno del Consejo Comarcal.  BUEN JUEVES!! Una imagen de los autobuses publicitando nuestra feria de los indianos!!

                                                        

                                                   

Dimecres, 18 d'abril de 2018

Agenda pública: dimecres dia 18 d'abril de 2018.

Aquest matí començo contestant correus i trucades.  Seguidament,  tinc roda de premsa per presentar el Festival Fes+Chapeau al nostre municipi.  Al migdia,  reunió amb Fem Poble i després,  visita de veïns i veïnes.  BON DIMECRES!!

Esta mañana empiezo contestando correos y llamadas pendientes. Seguidamente, tengo rueda de prensa para presentar el Festival Fes+Chapeau  en nuestro municipio.  A mediodía, reunión con Fem Poble y después, visita con vecinos y vecinas. BUEN MIÉRCOLES!!

                                               

Dilluns, 16 d'abril de 2018

Agenda pública: dilluns dia 16 d'abril de 2018.


Aquest matí tinc una reunió per definir el pla d'ocupació que l'Ajuntament posarà en marxa.  Seguidament,  reunió de treball amb el grup municipal popular.  Desprès, aniré a l'Escola Mediterrània a parlar amb els nens i nenes que em van enviar una carta amb preguntes i suggeriments pero al poble.  Al migdia, aniré a la roda de premsa per presentar el festival Son Solers.  BON DILLUNS !!


Esta mañana tengo una reunión para definir el plan de ocupación que el Ayuntamiento pondrá en marcha. Seguidamente, reunión de trabajo con el grupo municipal popular. Después, iré a la Escuela Mediterránea para hablar con los niños y niñas de segundo que me enviaron una carta con preguntas y sugerencias para el pueblo. Al mediodía, iré a la rueda de prensa para presentar el festival Son Solers. BUEN LUNES !!!

                                                       

Dimarts, 3 d'abril de 2018

Agenda pública : dimarts dia 3 d'abril de 2018.

Aquest matí començo amb una reunió sobre el projecte de l'Autòdrom. Seguidament, reunió de coordinació amb l'Equip de Govern.  Al migdia, Junta de Govern Local, que entre molts temes, es farà l'adjudicació de les obres de millora de la xarxa d'aigua del carrer Murillo de Les Roquetes que fa molta falta (Us adjunto els temes per aprovar a la junta). Seguidament, agendaré visites de veïns i veïnes que estan pendents. BON DIMARTS !!

Esta mañana empiezo con una reunión sobre el proyecto del Autódromo. Seguidamehte, reunión de coordinación con el Equipo de Gobierno. Al mediodía, Junta de Gobierno Lical, que entre muchos temas, haremos la adjudicación de la mejora de la red de agua de la calle Murillo de Les Roquetes que hace mucha falta (Os adjunto los temas para aprobar en la junta). Seguidamente, agendaré visitas con vecinos y vecinas que están pendientes. BUEN MARTES !!

/documents/10180/1259794/Ordre+del+dia+de+la+Junta+de+Govern+Local+de+data+3+d%27abril+de+2018/122d01fe-e21e-4fe2-a1ec-6af5ffe5462e

 

Dimarts, 27 de març de 2018

Agenda pública: dimarts dia 27 de març de 2018.

 

Aquest matí he començat amb la visita de diferents obres que tenim al municipi. Seguidament, he agendat visites i signatura de documentació. Ara, tinc reunió de coordinació de l'Equip de Govern i preparació del Ple Municipal d'aquesta tarda. Al migdia, Junta de Govern Local, on entre d'altres temes s'adjudiquen les obres de la pista d'Skate de Ribes i l'arranjament del camí de Les Torres. A la tarda, Ple Municipal a les 18.30h a la Casa de la Vila i retransmissió per Xiptv CanalBlau!! BON DIMARTS!! continuem treballant!!

 

Esta mañana he empezado con la visita a diferentes obras que tenemos en el municipìo. Seguidamente, he agendado visitas y firmas de documentación. ahora, tengo reunión de coordinación del Equipo de Gobierno y preparación del Pleno Municipal de esta tarde. Al mediodía, Junta de Gobierno Local, donde, entre otros temas, se adjudican las obras de la pista d'Skate de Ribes y el arreglo del camino de Les Torres.  Por la tarde, Pleno Municipal a las 18.30h en la Casa de la Vila y la retransmisión por canal blau ! BUEN MARTES!! continuamos trabajando!!

                                                                           

Dijous, 22 de març de 2018

Agenda pública: dijous dia 22 de març de 2018.


Bon dia!  Avui començo amb la visita d'una persona que vol fer un hotel rural al municipi. Després,  atendré a visites de veïns i veïnes.  Al migdia, signaré convenis de colaboración amb el Casal d'avis de Ribes, les escoles de Ribes,  el Ball de Diables, Fem Ribes, centre cultural Ger i amb la Fundació La Caixa que es aporta diners per activitats amb la gent gran. Ahora la tarda i fins al vespre,  més visites de veïns i veïnes. BON DIJOUS!! Una imatge d'ahir explicant la campanya de civisme.

Buenos días,  hoy empiezo con una visita de una persona que quiere hacer un hotel rural en el municipio.  Después , atenderé visitas de vecinos y vecinas. Al mediodía, firmar convenios de colaboración con el  el Casal d'avis de Ribes, les escoles de Ribes,  el Ball de Diables, Fem Ribes, centre cultural Ger i amb la Fundació La Caixa que es aporta diners per activitats amb la gent gran. Por la tarde, más visitas de vecinos y vecinas. BUEN JUEVES!! Una foto de ayer explicando la campaña de civismo.

                                                       

Dimecres, 21 de març de 2018

Agenda pública: dimecres dia 21 de març de 2018.

Avui tinc reunió d'espai públic per planificar millores que tenim pendents.  Seguidament,  parlaré amb els mitjans de comunicació sobre la campanya que iniciem perquè els amos dels gossos recullin els seus excrements.  Al migdia, reunió amb policia local i treballadors de la brigada i jardineria per parlar d'aquesta campanya.  A la tarda,  atendré visites de veïns i veïnes.  BON DIMECRES!! Ja he començat a posar el senyals als carrers i places.

Hoy tengo reunión con espacio público para planificar mejoras que tenemos pendientes. Seguidamente, hablare con los medios de comunicación sobre la campaña que iniciamos para que los amos de los perros recojan sus excrementos. Al mediodía, reunión con la policía local y trabajadores de la brigada y jardinería para hablar de esta campaña. Por la tarde, atenderé visitas de vecinos y vecinas.  BUEN MIÉRCOLES!!   Ya hemos empezado a poner las señales en calles y plazas.

                                            

Divendres, 16 de març de 2018

Agenda pública: divendres dia 16 de març de 2018.

Aquesta matí he contestat correus,  signat força documentació entre la que hi havia  l'adjudicació de les obres de la segona fase de les pistes de St. Agustí ( los gallineros). Pista de bàsquet,  streetworkout i noves graderies i plaça.  Després,  he tingut reunions de treball fins al migdia.  BON DIVENDRES I CAP DE SEMANA !!

Esta mañana he contestado correos, firmado documentación entre las que había la adjudicación de las obras de la segunda fase ( y última) de las pistas de St. Agustín (los gallineros). Pista de bàsquet , streetworkout y nuevas graderies y plaza. Después, he tenido reuniones de trabajo hasta el mediodía. BUEN VIERNES Y FIN DE SEMANA !!

                                                    

Dijous, 15 de març de 2018

Agenda pública : dijous dia 15 de març de 2018.

Avui tinc a primera hora la presentació del Pla de Joventut. Seguidament, reunió de treball amb la policia local.  Després,  visita d'una empresa que vol fer la seva presentació al municipi. Al migdia,  aniré a Castellet i La Gornal a la trobada d'alcaldes i alcaldesses de la Mancomunitat Alt Penedès Garraf.  A la tarda,  aniré al consell municipal de cultura. BON DIJOUS!!

Hoy tengo a primera hora la presentación del Plan de Juventud. Seguidamente, reunión de trabajo con la policía local. Después, visita con una empresa que se quiere presentar al municipio. Al mediodía,  iré a Castellet i La Gornal al encuentro de alcaldes y alcaldesas de la Mancomunitat Alt Penedès Garraf. Por la tarde, iré al consell municipal de cultura.  BUEN JUEVES !!

                                                      

 

 

Dimecres, 14 de març de 2018

Dimecres, 14 de març de 2018.

Aquest matí tinc reunió amb espai  públic per fer seguiment de les obres que tenim en marxa i la planificació de les que hem de començar. Seguidament,  aniré al mercat del dimecres de Les Roquetes. Al migdia,  reunió per treballar l'habitatge i la mobilitat (bus municipal). Després signaré convenis de col.laboració amb entitats i escoles  ( rondalla,  petits diabòlics, Les Roquetes, Mediterrània, Santa Eulàlia, Casal d'avis. ...) i també,  el contracte d'una nova parada al mercat de La Sínia. A la tarda, visita a nou CAP de Ribes que el día 19 obre les portes. BON DIMECRES!!

Esta mañana tengo reunión con via pública para hacer seguimiento de las obras que tenemos en marcha y la planificación de las que hemos de iniciar.  Seguidament, iré al mercado del miércoles en Les Roquetes.  A mediodia, reunión para trabajar la vivienda y la mobilidad  (bus municipal).  Después, firmaré convenios de colaboración con entidades y escuelas (rondalla, petits diabòlics, Les Roquetes, Mediterrània, Santa Eulalia, Casal d'aVis) i también, el contrato de una nueva parada en el Mercado La Sínia.  Por la tarde, visita al nuevo CAP de Ribes que el dia 19 abre sus puertas.  Buen miércoles!!!

                                                    

 

Dilluns, 12 de març de 2018

Agenda pública: dilluns día 12 de març de 2018.

Aquest matí començo amb reunió de coordinació de diferents projectes.  Seguidament,  atendré visites de veïns i veïnes. Al migdia,  faré reunió per posar en marxa la campanya de conscienciació de civisme per les caques dels gossos. Perquè volem un carrers i places més netes!!  A la tarda, continuo amb visites de veïns i veïnes!! BON DILLUNS!!

Esta mañana empiezo con una reunión de coordinación  de deferentes proyectos. Seguidamente, atenderé visitas de vecinos y vecinas. Al mediodía, haré reunión para poner en marcha la campaña de concienciación de civismo por las cacas de los perros. Porque queremos unas calles y plazas más limpias. Por la tarde, continuo con las visitas de vecinos y vecinas!! BUEN LUNES!!

                                             

 

Dilluns, 5 de març de 2018

Agenda pública: dilluns dia 5 de març de 2018.

Aquest matí començo donant la benvinguda al curs per a emprenedors i emprenedores que fem al la biblioteca Josep Pla de Les Roquetes.  Seguidament,  visitaré dos comerços del poble per escoltar com els va i projectes de futur.  Al migdia,  reunió sobre habitatge. A la tarda,  tinc entrevistes amb la xarxa de televisions locals per explicar l'apertura de la Casa de la Vila!! BON DILLUNS!! Comparteixo una bona notícia per al municipi!!

Esta mañana empiezo dando la bienvenida al curso para emprendedores y emprendedoras que hacemos en la biblioteca Josep Pla de Les Roquetes. Seguidamente, visitaré dos comercios del pueblo para escuchar cómo les va y sus proyectos de futuro. Al mediodía , reunión sobre vivienda. Por la tarde, tengo una entrevista en la red de televisiones locales para explicar la apertura de la Casa de la Vila. BUEN LUNES !! Comparto una buena notícia para el municipio!!

                                                             

Dijous, 1 de març de 2018

Agenda pública : dijous dia 1 de març de 2018.
 
Aquest matí a primera hora he anat a la Diputació de Barcelona per demanar ajut per a diferents projectes. Al tornar, tinc visita de veïns i veïnes i després,  reunió de treball amb serveis socials.  A la tarda,  Ple del consorci de la Televisió i al vespre, Ple de la Mancomunitat.  BON DIJOUS! !

Esta mañana a primera hora he ido al la Diputación de Barcelona para pedir ayuda para diferentes proyectos. Al volver, tengo visita de vecinos y vecinas y después,  reunión de trabajo con servicios sociales. Por la tarde, Pleno del Consorcio de la televisión y después , Pleno de la Mancomunidad . BUEN JUEVES !!

Dimecres, 28 de febrer de 2018

Agenda pública : dimecres dia 28 de febrer de 2018.
 
Avui he començat el matí amb una persona que vol fer un hotel rural al municipi. Seguidament, he atés a visites i al migdia, reunió de treball amb Fem Poble i desprès amb el Grup Municipal Popular. A la tarda, hem treballat diferents projectes per al municipi a la comissió d'inversions, entre elles un projecte per a l'Autòdrom que pot significar la recuperació d'aquest espai històric i també, un lloc d'activitat econòmica. Al vespre, he anat al brindis de la Casa de Andalucia en la celebració del seu dia!! BON DIMECRES!!
Avui i ahir han estat dies intensos. Us deixo una imatge i frase del petit princep en record d'una persona estimada!! 
 
Hoy he empezado la mañana con una persona que quiere hacer un hotel rural en el municipi.  Seguidamente, he atendido visitas y a mediodia, reunión de trabajo con Fem Poble y después con el Grupo Municipal Popular.  Por la tarde, he trabajado diferentes proyectos para el municipio en la comisión de inversiones, entre ellos un proyecto para el Autódromo que puede significar la recuperación de este espacio histórico y tambient un lugar de actividad económica. Por la noche he ido al brindis de la Casa de Andalucia en la celebración de su dia!!! Buen miércoles.
Hoy y ayer han sido dias intensos.  Os dejo una imagen y frase del pequeñó principe en recuerdo de una persona querida!!!
                                                             
 

Dilluns, 26 de febrer de 2018

Agenda pública: dilluns dia 26 de febrer de 2018.

Aquest matí tinc reunió amb serveis socials al primera hora. Després, reunió de treball sobre desenvolupament econòmic. Al migdia, aniré a BCN per participar en una roda de premsa en defensa de l'escola pública a Catalunya. A la tarda, visites de veïns i veïnes. BON DILLUNS!! Inici de setmana amb energia!!

Esta mañana tengo reunión con servicios sociales a primera hora. Después, reunión de trabajo sobre desarrollo económico . Al mediodía , iré a BCN para participar en una rueda de prensa en defensa de la escuela pública en Cataluña. Por la tarde, visitas de vecinos y vecinas. BUEN LUNES!! Inicio de semana con energía!!

                                                             

Dijous, 22 de febrer de 2018

Agenda pública: dijous,  dia  22 de febrer de 2018.

Aquest matí he anat a visitar la botiga  "un quart de quilo" al carrer Balmes 60 al Ribes.  M'ha agradat molt el concepte de producte de proximita i  de qualitat. Gràcies per la rebuda i la vostra feina!!! Us la recomano! I després,  he anat al Box 10 al carrer  Cervantes 31. Un taller de venda i reparació de motos amb un ambient de proximitat i compromís per la bona feina!! L'entusiasme del Joan i la seva mare Mari t'omple d'energia.  Felicitats!! Al migdia,  aniré amb el regidor Josep Moya a la Generalitat per demanar finançament per la construcció de l'annex al pavelló de Ribes.  A la tarda, tinc visites de veïns i veïnes!! BON DIJOUS!!!

 

Esta mañana he ido a visitar la tienda "un quart de quilo" en la calle Balmes 60 de Ribes.  Me ha gustado mucho el concepto de productos de proximidad y de calidad.  Gracias por el recibimiento y vuestro trabajo!!  Os la recomiendo!!  Después, he ido a Box 10 en la calle Cervantes 31.  Un taller de venta y reparación de motos con un ambiente de proximidad y compromiso por el trabajo bien hecho!!  El entusiasmo de Joan i su madre Mari, te llena de energia.  Felicidades!!  A mediodia, iré con el regidor Josep Moya a la Generalitat para solicitar financiamiento para la construcción del anexo al pavellón de Ribes.  Por la tarde, tengo visitas de vecinos y vecinas.  Buen jueves!!