Agenda de l'Alcaldessa

Diumenge, 28 de juny de 2015

Avui seré a Ribes amb l'inici de la Festa Major de Sant Pere.

Al migdia la baixada dels grallers,disparada de Morterets, traca i repic de campanes amb el Toc de Matinades i a continuació de la traca, Cercavila Infantil.

A partir de les 16 hores els bastons ballen per les masies, és una tradició que m'agrada molt! Acaben ballant conjuntament a la plaça de l'Església.

Aquesta nit, el castell de focs i el cercavila. Visca la Festa Major!!

A les 20 hores també seré a Les Roquetes per tancar la Festa Major de Sant Joan amb la traca final.

Durant tot aquest dia segurament tindrem l'oportunitat de trobar-nos als carrers de Ribes i Les Roquetes.

Bon dia de diumenge i de festes!

Divendres, 26 de juny de 2015

Aquest matí enviaré una carta al conseller de Salut per demanar-li visita per tractar el CAP de Ribes.

Seguidament, faré reunió de treball amb governació i després amb secretaria.

Al migdia assistiré a la presentació de l'index de competivitat del Garraf i desprès a un dinar de treball.

A la tarda i vespre continuarem amb els actes de Festa Major!

Dijous, 25 de juny de 2015

Avui seré a Ribes i enviaré carta demanant visita al departament d'Ensenyament per parlar sobre l'nstitut Xaloc. Preparem la primera Junta de Govern que farem dimarts vinent i també l'entrevista que al migdia faré amb ràdio Estel. Volen saber sobre el municipi i les seves festes.

Bona oportunitat per explicar-ho!

Dimecres, 24 de juny de 2015

Avui dia de Festa Major.

Al migdia aniré a escoltar la coral del Casal i la Rondalla al Casal de la Gent Gran, i a partir de les 18 hores a la plaça de la Vinya d'en Petaca, l'exhibició de les colles de foc amb els seus versos satírics i de les colles infantils per acabar amb l'exhibició de balls populars i la cercavila Coll avall.

Dimarts, 23 de juny de 2015

Aquest matí presentarem públicament la nova organització de l'Ajuntament amb les diferents regidories que podreu consultar al web. Seguidament començaran els actes de Festa Major de Sant Joan de Les Roquetes (Pregó, Traca, cercavila...).

A la nit castell de foc i ball a la pl LLobregat. Visca La Festa Major!

Visca Les Roquetes!

Dilluns, 22 de juny de 2015

Avui em reuneixo a Les Roquetes amb diferents departaments de l'Ajuntament per conèixer de primera mà els treballs que estan en marxa i explicar-los les prioritats amb les que volem treballar. Tinc visita de ciutadans i desprès aniré a Ribes a veure les pistes de la Petanca on hi ha algunes queixes de veïns.

Diumenge, 21 de juny de 2015

Aquest matí aniré al Holi de Les Roquetes i al vespre aniré al Centre Parroquial a veure : ARSÈNIC I PUNTES DE COIXÍ de Joseph Kesselring i dirigida per Joan Rosquellas. Representada pel grup de teatre Bell-Lloc.

Altres companys regidors seran presents a l'actuació de Contratiempo a la plaça LLobregat perquè els dos actes coincideixen.

Us desitjo un bon diumenge!

Dissabte, 20 de juny de 2015

Avui a les 12 hores aniré a la presentació del programa de Festa Major de Sant Pere a Ribes. Seguidament, al vermut que organitza Fem Ribes.

A la tarda assistiré a la festa de germanor del casal d'avis de Les Roquetes amb la regidora Paqui Carrasquilla i al vespre correfoc, tabalada i ball.

Visca la Festa Major!

Divendres, 19 de juny de 2015

Aquest matí signaré convenis de col.laboració amb les entitats del Ball de diables de Roquetes, Els Diabòlics, El Duc de les Roquetes i la Dragona de Les Roquetes pel correfoc.

També farem les delegacions de les diferents regidories als regidors i regidores de l'equip.

Tinc una entrevista amb Xiptv CanalBlau sobre els primers dies a l'alcaldia i aquesta tarda comencen els actes de Festa Major de Les Roquetes amb la presentació del programa i la separata.

Dijous, 18 de juny de 2015

Aquest matí iniciem una jornada per a emprenedors de networking. Després ens reunirem tots els regidors amb els caps dels departaments de l'Ajuntament per presentar-nos i fixar els objectius.

Aquesta tarda farem la clausura del curs de l'escola d'adults amb l'entrega dels diplomes a les persones que aquest any han apostat per continuar formant-se, i els felicitaré personalment a tots i totes pel seu esforç i compromís!!

Dimecres, 17 de juny de 2015

Aquest matí entregaré les signatures on els veïns i veïnes de Sant Pere de Ribes demanen no pagar els 5 euros per butaca i nit a Sant Camil. Em trobaré amb els alcaldes i alcaldesses de la comarca i aquesta tarda reunió amb els caps de llista del municipi per preparar el proper Ple Municipal.

Dimarts, 16 de juny de 2015

Aquest matí iniciarem un pla d'ocupació amb 14 persones. Treball amb la secretària de l'Ajuntament per organitzar les regidories i a la tarda, farem el traspàs d'informació amb l'anterior alcalde Lluís Giralt.

Dilluns, 15 de juny de 2015

Aquest matí començo la feina a Can Puig amb la visita als diferents departaments de l'Ajuntament i, posteriorment, a la Vinya a Les Roquetes.

Aquesta tarda la primera reunió de govern amb l'equip.

Diumenge, 14 de juny de 2015

Aquest matí seré al camp de futbol de Les Roquetes. Al migdia a la missa rociera a Mas Solers i a la tarda a les diferents activitats de les entitats al pavelló Miguel Meca.