Agenda de l'Alcaldessa

Dilluns, 20 d'abril de 2020

Agenda pública, dilluns 20 d'abril de 2020

Avui, un record per aquelles persones que ens estan deixant. Per les seves famílies. Penso que cal parlar i dir-ho perquè la situació no ens deixa acompanyar els familiars i poder-los abraçar. Així que entre tots i totes, aquests espais virtuals ens poden servir per expressar el nostre condol i suport!! En aquests moments pel teu pare, Conde Poveda i tota la teva família. Ahir ho expressaves obertament i avui...Ho sento molt!! Sempre al nostre cor!¿

Hoy, un recuerdo por aquellas personas que nos están dejando. Por sus familias. Pienso que hay que hablar y decirlo porque la situación no nos deja acompañar los familiares y poderlos abrazar. Así que entre todos y todas, estos espacios virtuales nos pueden servir para expresar nuestro pésame y apoyo!! En estos momentos por tu padre, Conde Poveda y toda tu familia. Ayer lo expresabas abiertamente y hoy...Lo siento mucho!! Siempre en nuestro corazón!

                                                                         

 

Divendres, 17 d'abril de 2020

Agenda pública, divendres 17 d'abril de 2020.

¿ ¿Aquest matí he tingut videoconferències amb el secretari general de la UGT de l'alt penedès, Anoia i Garraf per parlar de propostes per a la nostra comarca conjuntament amb CCOO. Seguidament, hem tingut reunió de treball amb tots i totes els CAPS dels diferents departaments de l'Ajuntament per treballar amb coordinació les propostes d'ajuts als veïns i veïnes del nostre municipi. Continuem treballant de manera diferent i adaptant-nos a la nova situació amb responsabilitat i energia!!¿

¿ ¿Esta mañana he tenido videoconferencias con el secretario general de UGT del alt penedès, Anoia y Garraf para hablar de propuestas para nuestra comarca conjuntamente con CCOO. Seguidamente, hemos tenido reunión de trabajo con todos y todas los jefes de los diferentes departamentos del Ayuntamiento para trabajar con coordinación las propuestas de ayudas a los vecinos y vecinas de nuestro municipio. Continuamos trabajando de manera diferente y adaptándonos a la nueva situación con responsabilidad y energia!!

                                                                       

Dijous, 16 d'abril de 2020

Agenda pública, dijous 16 d'abril de 2020.

¿Avui, dia de reunions de treball!! En pantalla l'equip de govern que hem estat treballant propostes de suport a persones i activitat econòmica. També hem parlat de les activitats més immediates i dels canvis que hem d'anar fent en educació, cultura, esports. Una nova realitat ! Continuem treballant!! Amb el cor al nostre municipi!!!¿

¿Hoy, día de reuniones de trabajo!! En pantalla el equipo de gobierno que hemos estado trabajando propuestas de apoyo a personas y actividad económica. También hemos hablado de las actividades más inmediatas y de los cambios que tenemos que hacer en educación, cultura, deportes. Una nueva realidad ! Continuamos trabajando!! Con el corazón en nuestro municipio!!¿

#entretodosytodas #juntosmejor #energiapositiva

 

 

Dimarts, 14 d'abril de 2020

Agenda pública, dimarts 14 d'abril de 2020.

¿Bon dia! Avui tenim reunió de comité de crisi per treballar la realitat de cada dia i coordinar-nos per prendre decisions. Després tinc reunió de treball amb els grups polítics per presentar-los una proposta de mesures urgents per ajudar a les persones i a les activitats econòmiques de proximitat. A la tarda, tinc junta de govern i reunió de coordinació amb els.regidors i regidores.
Continuem cada dia netejant contenidors i carrers!! Som-hi!!

¿Buenos días! Hoy tenemos reunión de comité de crisis para trabajar la realidad de cada día y coordinarnos para tomar decisiones. Después tengo reunión de trabajo con los grupos políticos para presentarlos una propuesta de medidas urgentes para ayudar a las personas y a las actividades económicas de proximidad. Por la tarde, tengo junta de gobierno y reunión de coordinación con los.regidores y regidoras. Continuamos cada día limpiando contenedores y calles!! Manos a la obra!!

                                                                         

Diumenge, 12 d'abril de 2020

Agenda pública, diumenge 12 d'abril de 2020.

¿Hola a tots i totes, i sobretot als més petits!! Avui és un dia de Pasqua molt diferent i a cada família depenent de la situació ho viurem d'una manera o altra.
Avui, us vull fer arribar unes paraules d'estimació! Cuideu-vos molt i feu disfrutar als més petits!!¿

¿Hola a todos y todas, y sobre todo a los más pequeños!! Hoy es un día de Pascua muy diferente y en cada familia dependiendo de la situación lo viviremos de una manera u otra.
Hoy, os quiero hacer llegar unas palabras de cariño! Cuidaos mucho y haced disfrutar a los más pequeños!!

 

                                                                                               

Dissabte, 11 d'abril de 2020

Agenda pública, dissabte 11 d'abril de 2020.

¿ Bon dia! He llegit l'escrit de la Marta i penso com ella. Almenys durant aquest període mentre duri l'estat d'alarma( que voldríem que fos per sempre)l'autopista C-32 hauria de ser gratuïta ja que els treballadors i treballadores de serveis essencials com el sanitari entre d'altres han de desplaçar-se als seus centres de treball amb vehicles privats per raons de seguretat sanitària. Així que he enviat un missatge al Conseller de Territori i mobilitat per tal que consideri aquesta demanda! Continuem treballant!!

¿ Buenos días! He leído el.Piensoescrito de Marta y penso como ella. Al menos durante este periodo mientras dure el estado de alarma, (qué nos gustaría que fuera para siempre) la autopista C-32 tendría que ser gratuita puesto que los trabajadores y trabajadoras de servicios esenciales como el sanitario entre otros tienen que desplazarse a sus centros de trabajo con vehículos privados por razones de seguridad sanitaria. Así que he enviado un mensaje al Consejero de Territorio y mobilidad para que considere esta demanda! Continuamos trabajando!

                                                                         

Divendres, 10 d'abril de 2020

Agenda pública, divendres 10 d'abril de 2020.

¿ Ahir la SEAT es va posar en contacte amb nosaltres perquè estan fabricant mascaretes i ens han donat de manera gratuïta 1.500 !! La setmana vinent ens arribaran més! Una mostra més de la solidaritat dels treballadors i empresa!! GRÀCIES en majúscula¿
Les repartirem entre els treballadors del servei a domicili de la gent gran, les residències, la brigada, la policia, els voluntaris del banc d'aliments, els voluntaris de l'ADF i els plans d'ocupació!

¿ Ayer la SEAT se posó en contacto con nosotros porque están fabricando mascarillas y nos han dado de forma gratuita 1.500 !! La próxima semana nos llegarán más! Una muestra más de la solidaridad de los trabajadores y empresa!! GRACIAS en mayúscula¿
Las repartiremos entre los trabajadores del servicio a domicilio de la gente mayor, las residencias, la brigada, la policía, los voluntarios del banco de alimentos, los voluntarios de ADF y los planes de ocupación!

#solidaridad #entretodosytodas #juntosmejor #covid_19 @seatesp

                                                      

 

Dijous, 9 d'abril de 2020

Agenda pública, dijous 9 d'abril de 2020.

¿ Els esforços que se sumen són els que donen resultats!! L'ajuntament i la Residència El Redòs vam aconseguir l'oxígen que necessita la nostra gent gran i l'hospital de Sant Camil ens ha donat les mascaretes necessàries! GRÀCIES per la cooperació i la solidaritat!! Gràcies als treballadors i treballadores de la Residència per la bona feina que fan en moments tan difícils!!¿¿

¿ Los esfuerzos que se suman son los que dan resultados!! El ayuntamiento y la Residencia El Redòs conseguimos el oxígeno que necesita nuestra gente mayor y el hospital de San Camil nos ha dado las máscaras necesarias! GRACIAS por la cooperación y la solidaridad!! Gracias a los trabajadores y trabajadoras de la Residencia por el buen trabajo que hacen en momentos tan difíciles!!

 

 

Dimecres, 8 d'abril de 2020

Agenda pública, dimecres 8 d'abril de 2020.

¿ Ens havien informat que persones del nostre municipi necessitaven la medicació que l'hospital de Sant Camil els prepara, i també passava a altres municipis de la comarca . Així que l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes, l'Ajuntament de Sitges, l'Ajuntament de Cubelles, l'Ajuntament de Canyelles, l'Ajuntament d'Olivella i el Consell Comarcal del Garraf hem unit esforços per la distribució de la medicació a través d'un servei de missatgeria per tal que els i les pacients en tractament no hagin de desplaçar-se des del seu domicili, mentre duri l’estat d’alarma per l’emergència sanitària derivada de la Covid-19.
Cooperació!!!

¿ Nos habían informado que personas de nuestro municipio necesitaban la medicación que el hospital de San Camil los prepara, y también pasaba en otros municipios de la comarca . Así que el Ayuntamiento de Vilanova i la Geltrú, el Ayuntamiento de Sant Pere de Ribes, el Ayuntamiento de Sitges, el Ayuntamiento de Cubelles, el Ayuntamiento de Canyelles, el Ayuntamiento de Olivella y el Consell Comarcal del Garraf hemos unido esfuerzos por la distribución de la medicación a través de un servicio de mensajería para que los y las pacientes en tratamiento no tengan que desplazarse desde su domicilio, mientras dure el estado de alarma por la emergencia sanitaria derivada de la Covid-19. Cooperación!!!

                                                                         

Dilluns, 6 d'abril de 2020

Agenda pública, dilluns 6 d'abril de 2020.

¿Hola a tots i totes, efectivament m'acaben de trucar de SEAT per dir-me que la comanda que va fer l'Ajuntament no es cobra perquè els fan gratuïts!! Encara millor notícia!! GRÀCIES!!

¿Hola a todos y todas, efectivamente me acabant de llamar de SEAT para dècimes qué el pedido que hizo el Ayuntamiento no se cobra porque los hacer de manera gratuita!! Aún mejor notícia!! GRACIAS!!

¿Acaben d'arribar ara mateix dos dels quatre respiradors HOPE de SEAT que l'Ajuntament va demanar per portar a l'Hospital de Sant Camil!! Continuem treballant i sumant esforços!!

¿Acaban de llegar ahora mismo dos de los cuatro respiradores HOPE de SEAT que el Ayuntamiento pidió para llevarlos al Hospital de Sant Camil!! Continuamos trabajando y sumando esfuerzos!!

                                                                       

Dissabte, 4 d'abril de 2020

Agenda pública, dissabte 4 d'abril de 2020.

¿Hola a todos y todas! Ya se han homologado los respiradores que está fabricando SEAT. El Ayuntamiento se ha puesto en contacto con ellos para comprar 4 respiradores y donarlos al Hospital de Sant Camil. GRACIAS por ayudarnos a contactar con ellos Juan Carlos Tortolero!! Continuamos trabajando sumando esfuerzos y personas!!

¿Hola a tots i totes! Ja s'han homologat els respiradors que està fabricant SEAT. L'Ajuntament s'ha posat en contacte amb ells per a comprar 4 respiradors i donar-los a l'Hospital de Sant Camil. GRÀCIES per ajudar-nos a contactar amb ells Juan Carlos Tortolero!! Continuem treballant sumant esforços i persones!!
#entretodosytodas #juntosmejor #covid_19

 

 

Dijous, 2 d'abril de 2020

Agenda pública, dijous 2 d'abril de 2020

Vull compartir aquesta imatge ensenyal d'acompanyament de totes les persones que aquests dies ens estan deixant a causa del coronavirus.  De les seves famílies i amics.  És molt doloros no poder fer un comiat però quan tot això passi, ho farem junts com a comunitat, com a poble que som!!  Seguim lluitant!

Quiero compartir este imagen en señal de acompañamiento de todas las personas que estos días nos están dejando a causa del coronavirus. De sus familias y amigos. Es muy doloroso no poder hacer una despedida pero cuando pase todo esto, lo haremos juntos como comunidad, como pueblo que somos!! Seguimos luchando!!

#entretodosytodas #juntosmejor #covid_19

 

Dimecres, 1 d'abril de 2020

Agenda pública, dimecres 1 d'abril de 2020

Aquest matí he trucat de nou al gerent de la regió metropolitana sud per demanar-li suport per l'Hospital de Sant Camil. Material per al personal sanitari i respiradors per als malalts. També ho he fet a la delegació del govern i a l'empresa Seat que està fabricant respiradors. Continuaré insistint fins on calgui!! Som-hi!

¿Esta mañana he llamado de nuevo al gerente de la región metropolitana sur para pedirle apoyo para el Hospital de Sant Camil. Material para el personal sanitario y respiradores para los enfermos. También lo he hecho en la delegación del gobierno y en la empresa Seat que está fabricando respiradores. Continuaré insistiendo hasta donde sea necesario !! Vamos!

¿foto en las marquesinas del autobús que hemos hecho todos los municipios de las comarca.

 

¿Avui hem convocat la mesa del pacte comarcal per l'ocupació per preparar un pla de xoc i reactivació de l'economia i l'ocupació. Per demanar també suport a altres administracions per al nostre territori. Seguim !!¿

¿Hoy hemos convocado la mesa del pacto comarcal por el empleo para preparar un plan de choque y reactivación de la economía y el empleo. Para pedir también apoyo a otras administraciones para nuestro territorio. Seguimos !!¿

#entretodosytodas #juntosmejor #covid_19

 

 

 

 

Dijous, 26 de març de 2020

Agenda pública, dijous 26 de març de 2020

 Avui la brigada de l'Ajuntament està recordant als veïns i veïnes que la brossa es deixi dins de cada contenidor corresponent, no es llencen mobles al costat dels contenidors i que es recullin les caques dels gossos!! Les persones que recullen la brossa i que escombren cada dia també són persones que necessiten de la nostra col.laboració.
Moltes gràcies!!!

Hoy el Ayuntamiento está recordando a los vecinos y vecinas que la basura se deje dentro de cada contenedor correspondiente, no sacar muebles junto a los contenedores y que se recojan las cacas de los perros !! Las personas que recogen la basura y que barren cada día también son personas que necesitan de nuestra colaboración.
Muchas gracias !!!

 

Aquesta tarda treballant amb l'equip de govern del Consell Comarcal!! Gràcies a tots els treballadors i treballadores que han estat fent possible que finalment els nens i nenes amb beques menjador tinguin una solució!!

Esta tarde trabajando con el equipo de gobierno del Consejo Comarcal!! Gracias a todos los trabajadores y trabajadoras que han estado haciendo posible que finalmente los niños y niñas con becas comedor tengan una solución!!

#entretodosytodas #juntosmejor

 

         

Dimecres, 25 de març de 2020

Agenda pública, dimecres 25 de març de 2020

Bon dia!! Un treballador del departament d' informàtica del nostre Ajuntament està fabricant mascaretes amb impressores 3D a casa seva quan acaba la seva jornada laboral conjuntament amb una grup de persones i petites empreses !! Cada dia tenim una notícia positiva de solidaritat en aquesta lluita!! Gràcies David!!

Buenos días!! Un trabajador del departamento de informática de nuestro Ayuntamiento está fabricando mascarillas con impresoras 3D en su casa cuando acaba su jornada laboral conjuntamente con una grupo de personas y pequeñas empresas !! Cada día tenemos una noticia positiva de solidaridad en esta lucha!! Gracias David!!

#entretodosytodas #juntosmejor #covid19 #SPRibes

 

                                                                                                                                          

Dilluns, 23 de març de 2020

Agenda pública, dilluns 23 de març de 2020

Bon dia!! Aquests dies experimentem també noves maneres de relacionar-nos, de treballar, de prendre decisions conjuntament. Continuem treballant en dies molt estranys, on si algú ens hagués dit fa uns mesos que ens trobaríem així, haguéssim pensat que era irreal, quasi bé de ciència ficció. I avui, hem de reinventar-nos i lluitar junts per sortir d'aquesta situació. Sempre donant el millor de nosaltres!! Gràcies equip!!

Buenos días!! Estos días experimentamos también nuevas maneras de relacionarnos, de trabajar, de tomar decisiones conjuntamente. Continuamos trabajando en días muy extraños, donde si alguien nos hubiera dicho hace unos meses que nos encontraríamos así, hubiéramos pensado que era irreal, casi bien de ciencia ficción. Y hoy, tenemos que reinventarnos y luchar juntos para salir de esta situación. Siempre dando el mejor de nosotros!! Gracias equipo!!

#entretodosytodas #juntosmejor #covid19

                                                                         

Dijous, 19 de març de 2020

Agenda pública, dijous 19 de març de 2020

SE SUSPENEN FINS A NOU AVÍS ELS MERCATS SETMANALS AMBULANTS, per garantir el més escrupolós compliment de les normes sanitàries en les compres imprescindibles de productes de primera necessitat. El subministrament d'aliments frescos continua estant garantit a les botigues, supermercats i mercat municipal.
Recordeu que només heu de sortir si és imprescindible.
#Quedatacasa
#CuidemNos
#SPRibes

¿¿ SE SUSPENDEN HASTA NUEVO AVISO LOS MERCADOS SEMANALES AMBULANTES, para garantizar el más escrupuloso cumplimiento de las normas sanitarias en las compras imprescindibles de productos de primera necesidad. El suministro de alimentos frescos continúa estando garantizado en las tiendas, supermercados y mercado municipal. Recordáis que solo tenéis que salir si es imprescindible.

Dimecres, 18 de març de 2020

Agenda pública, dimecres 18 de març de 2020

Avui la policía local del nostre municipi ha identificat 34 persones, diversos vehicles i ha sancionat a 11 persones i 3 bars que estaven incomplint les normes de les autoritats sanitàries.
Mentre ha hagut de fer aquesta feina no ha pogut atendre les necessitats de persones!! Sisplau, COMPLIM les normes sanitàries!! ¿

Hoy la policía local de nuestro municipio ha identificado 34 personas, varios vehículos y ha sancionado a 11 personas y 3 bares que estaban incumpliendo las normas de las autoridades sanitarias. Mientras ha tenido que hacer este trabajo no ha podido atender las necesidades de personas!! Por favor, CUMPLAMOS las normas sanitarias!!

                                                         

 

Dimarts, 17 de març de 2020

Agenda pública dimarts, 17 de març de 2020

Hola a tots i totes, avui he estat treballant en aquesta situació que estem vivint per garantir els serveis bàsics i protegir les persones. Comparteixo amb vosaltres mesures que ha aprovat el Govern de l'Estat que han d'ajudar-nos!
Des de l'ajuntament també estem preparant mesures que acompanyaran aquestes!! Continuem treballant!!¿

¿Hola a todos y todas, hoy he estado trabajando en esta situación que estamos viviendo para garantizar los servicios básicos y proteger las personas. Comparto con vosotros medidas que ha aprobado el Gobierno del Estado que tienen que ayudarnos! Desde el ayuntamiento también estamos preparando medidas que acompañarán estas!! Continuamos trabajando!!     #entretodosytodas #juntosmejor

 

 

                                                                                                                                                                 

Dissabte, 14 de març de 2020

Agenda pública 14 de març de 2020

Hola a tots i totes, hem començat a senyalitzar els parcs infantils perquè els nens i nenes no hi accedeixin. Si no van a l'escola per precaució, no haurien de jugar en grup en aquests espais. Necessitem la col.laboració de tothom!!! Moltes gràcies!! ¿
Hola a todos y todas, hemos empezado a señalizar los parques infantiles porque los niños y niñas no accedan. Si no van a la escuela por precaución, no tendrían que jugar en grupo en estos espacios. Necesitamos la colaboración de todo el mundo!!! Muchas gracias!! ¿
#yomequedoencasa #entretodosytodas #gracias

Vull agrair tota la feina que estan fent ¿la policia local i ¿ la brigada, precintant els espais, obligant a tancar els bars i cafeteries que no fan cas de les indicacions...la zona de pic-nic de la Vilanoveta NO es pot utilitzar per prevenir la concentració i trobada de persones. Sisplau, col.laborem !!! GRÀCIES!! continuem treballant!

Quiero agradecer todo el trabajo que están haciendo ¿la policía local y ¿ la brigada, precintando los espacios, obligando a cerrar los bares y cafeterías que no hacen caso de las indicaciones...la zona de pico-*nic de la *Vilanoveta NO se puede utilizar para prevenir la concentración y encuentro de personas. Por favor, colaboramos !!! GRACIAS!! continuamos trabajando!