Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Joventut

23/03/2023 11:50

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha iniciat l’elaboració del nou Pla Local de Joventut 2024-2028 amb l’actualització de la diagnosi, l’anàlisi de la realitat juvenil i el disseny del pla d’acció. Aquest nou pla parteix de la necessitat d’una actualització de les anàlisis quantitativa i qualitativa de la realitat juvenil del municipi, conèixer quina és la situació dels i les joves i una identificació dels recursos existents.

Així, per tal detectar aquestes necessitats de la joventut del municipi el consistori ha decidit fer una enquesta jove en línia mitjançant un formulari que es difon a través de les xarxes socials de l’Espai Jove, el projecte Medi Obert i el web de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes a l’apartat del Pla Local.

L’enquesta estarà activa fins al 28 d’abril i hi poden participar els i les joves d’entre 12 i 29 anys mitjançant aquest enllaç.

 

Pla Local de Joventut

El Pla Local de Joventut és l'eina que l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes i el Servei de Joventut tenen per tirar endavant les polítiques de joventut del municipi. Aquest pla articula propostes i programes que han sorgit d'aquesta diagnosi, i en les seves conclusions defineix quatre tipus d'objectius estratègics: emancipació – projecte vital; oci, cultura i esport; participació, cohesió social i convivència, i eines transversals.

El Pla Local 2018-2022 es va prorrogar per a l’exercici 2023 al ple celebrat el mes de novembre de l’any passat.