Guia comercial

El municipi té dos centres comercials urbans, un a Ribes i l'altre a les Roquetes, amb més de 500 activitats comercials i de serveis. També trobem una oferta comercial i d'oci complementària ubicada a la Rambla Garraf-Parc d'Oci, amb establiments de més gran format que funcionen de pol d'atracció a nivell comarcal.

En el document adjunt, que us podeu descarregar, disposareu d'un llistat dels establiments comercials de Sant Pere de Ribes.

Si sou propietaris d'algun establiment i voleu MODIFICAR, DONAR D'ALTA O BAIXA LES DADES del vostre negoci, us podeu adreçar al departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes (promocioeconomica@santperederibes.cat).

 

APROP SANT PERE DE RIBES

Aprop Sant Pere de Ribes és la nova eina de comercialització a través d’Internet dissenyada per complementar la venda tradicional com a nou aparador tecnològic. La iniciativa suposa, a més, una opció idònia per a la ciutadania i comerciants en l’actual context causat per la Covid-19.

 

Productes d’alimentació, moda, salut, ofimàtica, ferreteria, parafarmàcia i serveis com cursos de formació, sessions de bellesa i estètica, fotografia o fisioteràpia ja es troben en aquesta nova plataforma de comerç electrònic de funcionament fàcil i intuïtiu. Aprop Sant Pere de Ribes permet fer la compra per producte o per comerç, afegint l’elecció i les unitats que volem al carro virtual. Una vegada finalitzat el procés de compra, l’enviament a domicili es fa d’un dia per l’altre (el sistema permet seleccionar el dia i hora que volem que ens ho portin a casa).

 

La iniciativa ja compta amb 91 establiments inscrits, una cinquantena dels quals apareixen a la web, i un estoc de gairebé 5.000 articles repartits en 139 categories diferents. Aquest nivell d’implicació, que cobreix una part important del comerç local del municipi, ha estat possible gràcies al treball conjunt de la regidoria de Comerç Local i Mercats i les associacions de comerciants UCER, Fem Ribes, el Mercat Municipal La Sínia i DO Ribes. En els propers dies l’oferta s’anirà ampliant i actualitzant. L’import mínim de compra és de 21,00 € (sense impostos) i les depeses d’enviament són gratuïtes per a compres superiors als 99 euros.